I poznate mame plaču. I one se bude nenaspavane, pobljuckane, ponekad su frustrirane mišlju da nisu dovoljno dobre, a ponekad u sedmom nebu sa svojim bebicama. Ovo su njihovi iskreni komentari o majčinstvu.

Jennifer Garner

Popularna glumica majka je troje djece koje ima s glumcem Benom Affleckom. Majčinstvo ju je osnažilo kao glumicu pa rado prihvaća uloge majki na filmu.

'Presretna sam što dobivam uloge majki jer mislim da nema bogatijeg razdoblja u ženinu životu od onog kad ima svoje bebe i kad pokušava odgajati i balansirati sve oko sebe', izjavila je Jennifer za Today.

Blake Lively

'Imati dijete znači neprestano živjeti u iščekivanju neočekivanog. Nikad ne znaš kad će te netko pokakati, kad će ti pokloniti veliki osmijeh i kad će se taj osmijeh pretvoriti u histeriju. Ponekad je to kao da živiš s ovisnikom',  rekla je za Los Angeles Times glumica koja s glumcem i suprugom Ryanom Reynoldsom ima troje djece.

Chrissy Teigen

Mama dvoje djece i supruga pjevača Johna Legendahrabro je progovorila o gubitku svog nerođenog djeteta prije dvije godine i osnažila roditelje koji prolaze kroz slično bolno iskustvo.

Često govori o ne tako glamuroznoj strani majčinstva pa je jednom na Twitteru izjavila kako joj nitko nije rekao da će s poroda i ona kući doći u pelenama.  

Kristen Bell

Glumica popularne serije The Good Place majka je dvoje djece i kritična je prema svima koji posramljuju majke i njihove odabire.

'Preuzmi odgovornost za ono što odabereš i budi ok s tim. Čak i ako je tvoj odabir mnogima neobičan ili prakticiraš neku bizarnu odgojnu metodu, a to funkcionira s tvojim djetetom, budi samopouzdana i ne daj da ti govore što trebaš činiti', objasnila je glumica za Cafe Mom.

Serena Williams

Teniska zvijezda majka je djevojčice Alexis i otvoreno progovara o izazovima majčinstva te iskustva dijeli sa svojim fanovima.

'Djeca nas čine poniznima. Nedavno je moja kćer na letu kući neprestano trčala po avionu, a kad sam je napokon uspjela smiriti, ispovraćala se po meni. Ova mama bi rado čula vaše priče o majčinstvu, slične ovoj', podijelila je sa svojim pratiteljima.

Pink

Pjevačica Pink majka je dvoje djece, sina Jamesona i kćeri Willow.

 'Potpuno sam se promijenila otkako sam postala mama. Puno sam otvorenija, blaža sam prema sebi i brižnija sam. Više razmišljam o svijetu i onome što ostavljamo svojoj djeci, koji putem idemo. A to je utjecalo i na glazbu koju stvaram', rekla je Pink za Today show.

Hilaria Baldwin

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria nedavno su objavili da će sedmi put postati roditelji. Hilaria je javno govorila o svom spontanom pobačaju i osnaživala žene da prekinu šutnju i podijele svoju tugu.

'Kad smo odlučili postati roditelji, trebali smo prihvatiti i dobro i loše. Roditeljstvo nisu samo pelene, dekice i ukrasi za kosu. Važno je otvoriti svoja srca i za teške trenutke', ispričala je za Today.

Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama, majka je troje djece, a u jednom govoru posvećenom mentalnom zdravlju, naglasila je kako djecu odgaja onako kako su odgajali nju.

'Moji su me roditelji naučili vrlinama kao što su dobrota, poštovanje te iskrenost i shvaćam danas da su to središnje vrijednosti u mom životu. To je ono što suprug i ja želimo naučiti svoju djecu dok odrastaju', rekla je Kate.

Mila Kunis

Popularna glumica majka je dvoje djece koje ima s partnerom i glumcem Ashtonom Kutcherom. Kad su ona i Ashton odlučili imati djecu, prepustila je da se situacija s karijerom odvije sama.

'Da se pitalo Ashtona, imali bismo djecu ranije, ali ja sam imala potpisane ugovore za filmove koje je trebalo odraditi. Kad sam ostala trudna, bila sam spremna na pauzu od glume. Bilo mi je u redu reći ne na poziv za film jer sam znala da je to za mene tada bila dobra odluka', rekla je Mila za Glamour.

Hillary Duff

Glumica je majka troje djece, a roditeljima koji je prate posebno je zanimljiv bio trenutak dijeljenja njenog kućnog poroda. Otvoreno je govorila i o emocionalno zahtjevnom prestanku dojenja.

'Nevjerojatno smo snažne! Oduševljena sam što sve možemo napraviti u jednom danu. Mislim na sebe, svoju mamu, sestru, prijateljice. Govorim to i tebi mama koja ovo čitaš', iskrena je sa svojim fanovima Hillary.