Čak i supersamopouzdane mame, kao što je Mila Kunis, priznaju da ponekad pogriješe kad je odgoj djece u pitanju. Glumica je nedavno otkrila potcastu Mom Confessions jedan svoj krivi roditeljski korak. Navodno, njezin suprug Ashton Kutcher, koji je sjedio u prvome redu tijekom snimanja, nije bio nešto ponosan njezinim javnim priznanjem.

Ova 38-godišnja celebrity mama otkrila je kako se neugodna situacija dogodila prije nekoliko godina, dok je njezina danas 7-godišnja kći Wyatt Isabelle još išla u vrtić.

‘U vrtićkoj grupi je bila jedna djevojčica koja je grubo i namjerno gurnula moju kćer’, sjeća se Mila. ‘Wyatt Isabelle se vratila iz vrtića i ispričala mi kako ju je ta djevojčica namjerno gurnula’.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Vidno uzrujana, Mila je svojoj kćeri postavila pitanje, koje bi možda većina roditelja postavila u nastojanju da obrani svoje dijete od tuđeg nasilnog ponašanja: ‘Pa jesi li joj vratila istom mjerom?’ Na ovo pitanje Wyatt je odgovorila jasno i glasno: ‘Ne’.

Mila, koja s Ashtonom ima još jedno dijete, sina Dimitria Portwooda, tada je savjetovala svoju kćer da se nauči postaviti i da joj reakcija u takvim situacijama bude malo više obojena frazom ‘oko za oko, zub za zub’. Ili, ako želite puno konkretnije, savjetovala joj je da drugi put uzvrati istom mjerom.

Prema Milinoj priči, Ashton, koji je slušao razgovor mame i kćeri, bio je zgrožen Milinim odgojnim pristupom te je glasno uzviknuo: ‘Ne, nikako da to nisi učinila’.

Mila je počela objašnjavati kako nije mislila da je treba gurnuti sa stepenica ili ljuljačke, bnego na sigurnome tlu. Poznata mama je samo htjela naučiti svoju kćer da se zna obraniti I zauzeti za sebe kada je netko napada bez razloga.

Mila nije dalje otkrila je li njezina kćer prihvatila savjet ‘oko za oko, zub za zub’ ili se priklonila Ashtonovu načinu rješavanja sukoba na igralištu.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram