Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KYLIE I TRAVIS ZBUNILI FANOVE S IMENOM DRUGOG DJETETA: Nakon 7 mjeseci još nisu sigurni za ime koje bi dali bebi

Autor Sanja Matasić

Sinčić reality zvijezde Kylie Jenner rođen je prije sedam mjeseci, a ona priznaje kako još uvijek nije posve sigurna koje će ime nositi dječak.

 kylie jenner i kćerkica Izvor: Instagram

Zvijezda reality showa Kardashians nekoliko je dana nakon što je rodila svoje drugo dijete, objavila na svojim društvenim mrežama i njegovo ime Wolf Webster. No nedugo potom Kylie i otac njezino dvoje djece Travis Scott zaključili su da to ime jednostavno nije prihvatljivo za novorođenu bebu. Od tada se u javnosti još nisu izjasnili o novome imenu.

Kylie kaže da je sin u očima zakona još uvijek Wolf, ali da mu to nije pravo ime. Kako slavna mama uporno šuti o imenu, a fanovi su nestrpljivi, James Cordon joj je odlučio postaviti to pitanje tijekom intervjua u The Late Late Showu, u kojem je gostovala sa svojom majkom Kris Jenner.

'Nismo službeno promijenili ime', rekla je Kylie u Showu. 'I dalje se zove Wolf. Njegova putovnica je Wolf, ali to mu neće biti ime. Još čekamo.'

 Travis Scott Izvor: Instagram

Na pitanje voditelja 'Koliko ćete dugo čekati?', Kylie je odgovorila kako njezin partner i otac djece još uvijek nakon 7 mjeseci od rođenja bebe nije siguran koje je ime najbolje te da svako malo mijenja mišljenje. Tako da ime neće otkrivati dok potpuno ne budu sigurni da je ime definitivno.

 kylie jenner Izvor: Instagram

Prva fotografija svoga drugog djeteta, koju je Kylie podijelila na društvenim mrežama bila je ona za 4. rođendan svoje kćeri Stormi. Na fotografiji je prikazana Stormi kako svoga bracu drži za ručicu. Poznati par još nije objavio fotku lica mališana, a jedino što znamo da mu nikako neće odabrati ime po nekoj životinji.

Možda će vas zanimati

Najnovije