Oskarovka Jennifer Lawrence, koja je u braku s Cookeom Maroneyjem, u veljači ove godine postala je prvi put majka, a za najnoviji broj časopisa Voguea progovorila je i o tome kako ju je majčinstvo promijenilo te otkrila spol i ime bebe.

Nakon što je rodila svoga sinčića Cyja, Jennifer je bila spremna na najteži scenarij postpartuma jer su neke njezine bliske prijateljice patile od postporođajne depresije i teško im je bilo emotivno se povezati sa svojim bebama.

jennifer lawrence unutra.jpg
Profimedia 

'Majčinstvo je svakoj ženi drukčije iskustvo', rekla je glumica,' Imam dosta prijateljica kojima je nakon poroda bilo teško, upozorile su me na neke stvari pa sam se pripremila biti blaga prema sebi i svojim osjećajima... Sjećam se da sam prije poroda šetala s jednom od svojih dragih prijateljica i s njome podijelila jedan strah. 'Svi me uvjeravaju da ću bebu voljeti više nego svoju mačku? Sad mi se ne čini tako. Možda ću je voljeti barem jednako kao svoju mačku?''

No, kako priznaje Jennifer, u Cyja se zaljubila zaljubila čim ga je ugledala, a svakoga dana uživa u majčinstvu.

'Jutro nakon poroda osjećala sam se kao da je cijeli život krenuo ispočetka. Kao da je prvi dan mog života. Samo sam ga promatrala. Bila sam tako zaljubljena. Zaljubila sam se u sve bebe koje sam vidjela. Tek rođene bebe su tako posebne: ružičaste, otečene, prekrhke da bi same preživjele. Kada čujem kako neka beba plače, pomislim: Kako dragocjeno, kako prekrasno', rekla je Jennifer Lawrence.