Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZNATE HRVATICE OHRABRILE SVOJE KLINCE PRVI DAN ŠKOLE: Nekima je to bilo 'vatreno krštenje', a neki su već 'veterani'

Autor Roditelji.hr

Naše su poznate mame otpratile svoje klince u školu.

 poznate mame.jpg Izvor: Instagram

Ljeto je mnogima prošlo brzo, a sada je vrijeme da se svi prime posla, i roditelji i djeca, jer novi su izazovi pred svima vama. Torbe su već na ramenima, a i školski je pribor spreman.

Naravno, sve je nabijeno i emocijama, a prvi dan škole na svojim su društvenim mrežama obilježile i poznate Hrvatice koje su svoje mališane otpratile u školu. Nekima od njih bio je to prvi susret sa školom, a neki su već 'školski veterani'. 

Anja Alavanja: Nakon 4 godine, red je na drugog prvaša

Televizijska voditeljica Anja Alavanja Viljevac, majka trojice dječaka, ponovno ima jednoga prvašića. Nakon desetipolgodišnjeg sina Jakova, u prvi razred, 4 godine kasnije, kreće i sinčić Ivor.

'Da ne bi bilo da naša kuća nije dala prvašića…Eto, krenulo rano dizanje, omoti, pernice, užine, obaveze, zadaće…Sve mi se plače..od sreće. Sloboda za roditelje, otvarajte šampanjce', napisala je voditeljica na svome Instagramu.

Severina: Ponovno u školskoj klupi!

I splitska je pjevačica u školu dopratila svoga 10-godišnjeg sina Aleksandra, a na fotografiji, koja je objavljena na njezinu storyju, grli svoju prijateljicu Ivu Radić koja je u školu dopratila svoju kćer.

 seve prvi dan škole.jpg Izvor: Instagram

Jelena Veljača: U nove pobjede

Ove godine u prvi je razred krenula i Lena, kćerkica 41-godišnje Jelene Veljače i njezina bivšeg supruga Dražena Čučeka.  

'Krećemo... prvi dan', napisala je Jelena uz preslatku fotografiju Lene na tramvajskoj stanici. 

Marijana Batinić: Rozi prvi dan vrtića, a Ena je već 'veteranka'

Voditeljica Marijana Batinić, majka dviju djevojčica Ene i Roze, imala je jučer pune ruke posla. Naime, Rozi je bio prvi dan u vrtiću, a Eni u školi. No Ena nije prvašić, ona je prava 'veteranka', smiješi joj se drugi razred i skupljanje novih znanja.

'Veliku sestru smo odveli u školu, a 'Uoda' je danas imala prvi sat vrtića i jedva smo je (uz razna podmićivanja) odveli kući', napisala je duhovito Marijana.

Ana Gruica Uglješić:

Ana Gruica Uglešić, naša 39-godišnja glumica, ispratila je u školu svog sina Marata, uz dirljivu poruku ohrabrenja.

'I eto ga. Prvi dan škole. Krenuo on... Bog te pratio na svakom koraku, sine!'

Možda će vas zanimati

Najnovije