Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anja Alavanja: 'Ponekad si izgledam kao luda hippie mama'

Godišnji odmor s troje djece može biti prilično iscrpljujući, pogotovo ako treće dijete ima samo tri mjeseca. No Anja kaže kako tromjesečni Dan dobro podnosi putovanja i promjenu mjesta

 anja alavanja

Iako su mu tek tri mjeseca, maleni Dan, sin voditeljice Anje Alavanje i ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljev­ca, već je skupio dosta kilometara u kolicima. S roditeljima i polubraćom, devetogodišnjim Jakovom i šestogodišnjim Ivorom, već je bio na ljetovanju u Dalmaciji, Istri, a nedavno je posjetio otok Pag te Novi Vinodolski. Početkom kolovoza iz rodnog će Zagreba ponovno otputovati na dulji odmor uz more.

'Dan je odličan na putovanjima. Ne smeta mu promjena mjesta, hotela, kreveta, nezahtjevna je beba gdje god boravimo. Jako je živahan i znatiželjan za svoju dob, pa je ili na rukama ili sisa. U kolicima ne želi biti dulje od pet minuta i ljuti se ako ga se negdje odloži. Nedavno sam bila s dečkima sama na moru, bez Vedrana. Bilo je jako zanimljivo, najblaže rečeno. Kupala bih se s njima dok ne vidim da se nožice u kolicima miču, tada sam trčala Danu jer bi se probudio. Ili bih kartala s dečkima Uno dok mali sisa. Ponekad si izgledam kao luda hippie mama. Poseban su nam izazov stepenice i traženje hlada s obzirom na to da beba do godinu dana uopće ne smije na sunce', započela je Anja Alavanja za Story.

Cijeli razgovor s Anjom Alavanjom potražite u novom broju magazina Story koji je u prodaji od srijede, 8. srpnja 2021. godine, a u kojem vas očekuju i Family Mall kuponi s popustima do 60%.

Tekst: Karmen Miletić

Foto: Instagram

Najnovije

Najpopularnije