Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cameron Diaz napokon otkrila kako je rođena njezina kći

 Cameron Diaz progovorila o majčinstvu i kako je rođena njezina kći

Otkako je u siječnju sa suprugom Benjijem Maddenom predstavila djevojčicu Raddix Maden, koja je na svijet stigla krajem prosinca prošle godine, trudnoća i majčinstvo glumice Cameron Diaz veliki su misterij. Naime, nitko nije ni znao za trudnoću, pa se nagađalo kako je paru dijete rodila - surogat majka. Sada je to, kako piše Story, Cameron i indirektno potvrdila u showu Jimmyja Fallona.

Poznata glumica, koja je dugo govorila kako se ne vidi u ulozi majke, sada je potvrdila kako je majčinstvo najbolji dio njezina života.

"Volim biti mama. To je najbolji dio mog života. Toliko sam zahvalna i sretna jer kroz sve to prolazim s Benjijem, doista uživamo u najboljim trenucima. Naša princeza svakoga dana toliko napreduje da se ponekad znamo uhvatiti kako ju satima samo promatramo. Cijeli dan nam u kući svira popularna dječja pjesmica 'Baby Shark' i glazba iz animirane televizijske serije za djecu 'Ulica Sezam' kaže Diaz koja je nekoliko puta istaknula da joj je super vidjeti kako Raddix reagira na glazbu.
'Kada negdje putujemo, u autu joj pustimo kubansku glazbu, a ona najednom počne lupati nogicama kao da želi plesati', otkrila je poznata holivudska plavuša.

Tekst: Story
Fotografije: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije