Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMA SE PORODILA SAMA UZ CESTU S PETERO DJECE U AUTU: 'Nisam trebala ni tiskati. Bilo je tako brzo!'

Autor Sanja Matasić

Prošli je vikend jedna mama iz Kentuckyja rodila uz cestu dok je njezino petero djece sjedilo u autu.

 mama rodila uz cestu.jpg Izvor: Facebook

Iako nije baš čest slučaj da se trudnica porodi na čudnim mjestima, mami Heather Skaats prošli se vikend dogodilo upravo to. Zapravo, rodila je uz cestu, a njezinih petero djece svjedočili su dolasku prinove.

'Imala sam lagane trudove prije nego što smo krenuli, ali sam procijenila kako još imam vremena obaviti nešto', izjavila je ova mama za Today Parents, napominjući da joj je termin poroda bio tek za tri tjedna. 'Kada su krenuli trudovi, mislila sam da ću roditi tek 10-ak sati kasnije', rekla je. 

No, iznenada, trudovi su dolazili u sve kraćim intervalima i postajali sve intenzivniji, što je ukazivalo da je počeo porod. Heather je ispričala kako je počela brže voziti u nadi da će stići kući te imati porod u bazenu, što joj je i bio prvotni plan. Kako je ova mama već pet puta rodila, ubrzo je shvatila da više nema vremena.

'Zaustavila sam se, pokušala uvjeriti djecu da je sve u redu, a onda sam uzela telefon i izašla iz kombija', priča Heather Skaats.

Heather je bila u položaju čučnja kada joj je puknuo vodenjak. 'Spustila sam ruku 'dolje' i napipala bebinu glavu kako izlazi', rekla je. 'Nisam trebala ni tiskati. Bilo je tako brzo. Razgovarala sam telefonom sa svojim suprugom Nickom i 20 sekundi kasnije sam samo rekla: ‘Beba je ovdje!’' 

Mama se potom odvezla kući s bebom, a još su bile povezane pupčanom vrpcom. Na sreću, babice su stigle vrlo brzo. Jedino je ostao razočaran tata jer je propustio rođenje svoga šestog djeteta.

U galeriji možete pogledati fotke sretne obitelji neposredno nakon što je na svijet došla nova bebica:

Možda će vas zanimati

Najnovije