Anica Kovač, najpoznatija Miss Hrvatske i naš bivši reprezentativac Robert Kovač u braku su od 2001. godine, a ulaze u onu skupinu roditelja koji jednostavno ne žele fotografije svojih troje djece dijeliti po društvenim mrežama.

Posljednji put kada je fotografija njihove najstarije kćeri Laticija bila u medijima, bilo je to netom nakon rođenja, davne 2003. godine.

Anica-Kovac.jpeg
Arhiva Story 

'Moja Leticija je prava mala ljepotica! Ima prekrasnu gustu kosicu. Ima Robijeve oči i moja usta, a kako su joj noge dugačke poput mojih, mislim da je ipak mrvicu sličnija meni', otkrila je tada za magazin Story bivša miss Hrvatske.

Kako doznaje Story, Anica je trenutno zaokupljena selidbom iz Monaka u Hrvatsku, a na zagrebačkoj špici kamera ju je uhvatila u šetnji s kćeri Leticijom, koja je, na mamu, prava ljepotica.

Anica Kovac i kcer Leticija_RG.jpg
Robert Gašpert 

Inače, Anica još uvijek drži titulu naše najuspješnije missice jer je 1995. godine proglašena prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. Na proglašenju je tada nosila haljinu dizajnerice Branke Donassy, koja je tom prilikom proglašena najljepšom na svijetu.

Anica i Robert vjenčali su se 2001. godine, a osim Leticije imaju još dvoje djece kćer Viktoriju i sina Marka. 

Više o tome kako su se ona i njezina 19-godišnja kći Leticija zabavile u centru Zagreba doznajte u novom broju magazina Story koji je na kioscima od srijede, 6. srpnja!