Poput mnogih poznatih roditelja, manekenka i model Gigi Hadid, želi zaštititi privatnost svoje 9-mjesečne kćeri Khai. Zajedno sa svojim partnerom i ocem djevojčice Zaynom Malikom zamolila je predstavnike medija da prije objave fotografija na kojima je malena Khai zabluraju njezino lice.

‘Kako naša djevojčica raste, shvaćamo da je ne možemo zaštititi u mjeri u kojoj bismo to željeli’, napisala je Gigi na svome Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Slavni je par krenuo za primjerom poznatih roditelja Blake Lively i Ryana Reynoldsa koji rijetko izlaze u javnost s fotografijama na kojima su vidljiva licima svoje djece.

Gigi je ispričala za Vouge kako je tijekom nedavnog posjeta New Yorku njezina kćerkica željela gledati svijet oko sebe iz kolica, ali je morala biti prekrivena. ‘Malena je i ne razumije zašto kolica moraju biti pokrivena dok šetamo ulicama New Yorka. No ja to činim kako bih je zaštitila od paparazza koji jedva čekaju da kamerom uhvate njezino lice’, rekla je Gigi.

‘Nikad svjesno nismo na svojim društvenim mrežama pokazali fotografije na kojima se vidi njezino lice. Želimo da ona sama to odlučuje kad bude dovoljno odrasla da i sama ima svoj društveni život, a do tada ćemo se truditi da živi sretno i bezbrižno djetinjstvo, pritom ne opterećujući se popularnošću koju sama nije izabrala’, dodala je manekenka.

U nastavku je zamolila medijske djelatnike: ‘Molim vas, zablurajte njezino lice na fotografijama ako je slučajno uhvatite kamerom i želite s tim fotografijama izaći u javnost. Znam da to od vas zahtijeva dodatni napor i trud, ali kao nova mama, samo želim najbolje svome djetetu, kao i mnogi drugi roditelji.'

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram