Jedna je mama na društvenoj mreži Reddit podijelila strašnu priču o tome kako je doznala da su njezinu djevojčicu zamijenili u rodilištu. Naime, 29-godišnju je majku njezin suprug optužio da ga vara nakon što se bez njezina znanja podvrgnuo testu za utvrđivanje očinstva.

'Cijeli dan nisam mogla prestati plakati. Nikada nisam varala svoga supruga. Volim ga, zajedno smo od fakulteta i smatram da je on ljubav mog života. Prije braka sam imala odnose sa samo dva muškarca, ali otkad smo se upoznali, nisam bila ni sa kim osim s njim', napisala je ova mama na Redditu.
Povod zašto je njezin suprug počeo sumnjati da je otac njihove 5-godišnje kćeri je što su njih dvoje bili plavooki, a malena je imala smeđe oči.

mama i kćer drže se za ruke
Shutterstock 

Nakon što je suprugu optužio za preljub, zatražio ju je da se iseli iz njihova zajedničkog doma, a ona se nadala da će pronaći način kako da mu dokaže svoju nevinost. Potom su ipak odlučili testirati i njezinu krv, kako bi provjerili je li ona biološka majka njihove kćeri, a taj je test pokazao kako zapravo nijedno od njih dvoje nije biološki roditelj.

Ova mama kaže kako joj se odjednom cijeli život okrenuo naopačke jer, s jedne strane, bojala se kako će se iznenada na vratima pojaviti socijalna služba i odvesti djevojčicu koju voli kao svoju kćer, a s druge strane, mučilo ju je pitanje gdje je trenutno njezina biološka kćer.

Par je odlučio tužiti bolnicu zbog pogreške koju su napravili nakon što su se obje djevojčice rodile. 'Vratila sam svoga muža, ali život mi je postao pakao. Žao mi je što je ikad napravio taj glupi test na očinstvo', izjavila je nesretna majka.