Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KĆER ODIJEVA KAO SEBE I UČI JE TWERKATI: Najgore odgojne metode kontroverzne starlete, prema mišljenju pratitelja

Autor Sanja Matasić

Coco T Austin, supruga puno starijeg repera Ice-T-ja, svojim je istupima u javnosti kad je riječ o odgoju njihove 6-godišnjakinje, uznemirila mnoge duhove i definitivno postala jedna od najomraženijih mama

 coco ice T i mala.jpg Izvor: Instagram Screenshot

Coco Austin se nedavno našla na udaru kritika zbog toga što svoju 6-godišnju kći Chanel vozi u kolicima za todlere. No ova starleta, koja je udana za poznatoga američkog repera Ice-T-ja, neprestano diže prašinu oko svojih roditeljskih metoda.

Njezin mnogima neobičan, da ne kažemo šokantan odgoj očito nimalo ne smeta tatu repera jer on hladnokrvno izjavljuje da svaka obitelj ima neka svoja pravila pa tako i njihova obitelj.

Dakle, osim ove vožnje u baby kolicima, Coco je digla na noge internet kada je prošle godine izjavila da još uvijek doji svoju tada petogodišnju Chanel. Produljeno dojenje osobna je stvar svake mame, ali očito da starletini pratitelji imaju drukčije mišljenje iako je Coco pokušala objasniti svoje mišljenje.

'Chanel i dalje voli moje grudi. Dojenje je važan trenutak koji povezuje majku i dijete', izjavila je i potom objasnila kako Chanel obožava hamburgere i meso, ali da joj je njezino mlijeko i dalje omiljena užina s vremena na vrijeme.
'Zašto bih joj onda to uskraćivala? Ako to više ne bude željela, u redu. Ali za sada ne želi prestati', rekla je nekadašnja glumica i model.

Sljedeća, prema prosudbi pratitelja, ‘odgojna strahota’ bila je manikura, ali s ugradnjom umjetnih noktiju koji nisu niti primjereni niti zdravi za djecu.

Vjerojatno ‘odgojna strahota’ koja je najviše šokirala javnost je kada je Coco svoju kćerkicu naučila twerkati.

 twerkanje (1).jpg Izvor: YouTube screenshot

Da je Chanel ovladala tom plesnom tehnikom bilo je očito u videu u kojem je malena pokušavala svoju baku Tinu Austin naučiti ovu vještinu.

Rekla je baki da se savije i potom da 'mrda stražnjicom', a kada su je pitali što radi, malena Chanel Nicole, u sada već obrisanom videu s Twittera, rekla je 'da je uči twerkati, baš kao što to mama radi'.

Komentari na video bili su više nego oštri, a čak ni fanovi nisu štedjeli kontroverznu mamu Coco. 'Učiš kćer da bude prostituka', 'Još dojiš i učiš je twerkati. Shvaćaš li koliko je to pogrešno', 'Sramotno! Ti si loša majka', 'Nije smiješno, Coco, nije smiješno. Mala kopira sve što radiš', samo je dio komentara.

Kao kruna ‘odgojne strahote’ bio je i Instagram profil malene Chanel na kojem je prati više od 450.000 ljudi, a koji je također naišao na žestoku osudu javnosti.

Coco ima još jednu 'strast', a to je da svoju kćerkicu obožava odijevati u iste modne kombinacije koje ona nosi i fotkati je za društvene mreže. Pogledajte u galeriji.

Možda će vas zanimati

Najnovije