Kourtney Kardashian više ne kritizira samo dio javnosti, već i njena djeca.

Najstarija reality sestranedavno se udala za svog zaručnika Travisa Barkera, a od početka njihove ljubavi, svijet vidi jednu potpuno novu Kourtney. Naime, 42-godišnjakinja je ranije pazila kako se ponaša, bila je najmanje razvikana sestra te nikada nije radila skandale kako bi privlačila pažnju.

Upravo zbog toga, mediji i javnost su je nazivali 'najnormalnijom sestrom', no sve se promijenilo prije nešto više od godinu dana kada je njeno prijateljstvo s dugogodišnjim bliskim prijateljem Travisom preraslo u nešto više.

Kourtney Kardashian s djecom
Profimedia 

Par se brzo zaručio, a sada i legalno vjenčao. Oboje imaju djecu iz propalih veza koja se odlično slažu, no čini se kako je i njima dosta bizaarnog ponašanja slavnog para gdje god se pojave.

Naime, par se ponaša poput zaljubljenih tinejdžera, a čak i na javnim mjestima izmjenjuju nježnosti kao da su u spavaćoj sobi. Javnost ih odavno kritizira zbog toga, no reality zvijezda u tome ne vidi ništa sporno.

Dapače, htjela bi da njena djeca vide što je 'zdrava veza puna ljubavi i strasti'.

Kad je njena 9-godišnja kći Penelope čula za zaruke, počela je histerično plakati, dok joj se najstariji, 11-godišnji sin Mason nije niti htio javiti na telefon.

Glavni problem, prema riječima slavnih sestara Kardashian i mame Kris Jenner, jest taj što su djeca mislila da gube oca Scotta zbog zaruka s Travisom, te da ih je Kourtney trebala na neki način pripremiti da sve to dolazi, ali to ne mijenja ništa kad je Scott Disick u pitanju koji im je i uvijek će im biti otac.

Penelope je jako teško prihvatila zaruke, iako voli Travisa, a da još uvijek ima poteškoća u prihvaćanju mamine nove veze svjedoči i nova epizoda 'Kardashiana' u kojoj se Travis i Kourtney nisu prestali ljubiti dok su igralni stolni tenis.

No u trenutku kada se bubnjar vratio u sobu, Penelope je užasnuto povikala: 'Mama, prestani se više ljubiti.' Travis joj je sramežljivo rekao da mu je žao, no Kourtney je inzistirala na 'još samo jednom poljupcu', a cijelu situaciju možete vidjeti u 31. minuti.

'Što je s našim potvrdama?', upitala je Kourtney aludirajući na vjenčani list. Međutim, njena djeca su glasno povikala 'ne'.

Travisova djeca su starija i obožavaja Kourtney.