Jučer je portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo na svojim društvenim mrežama objavio tužnu vijest da su on i njegova zaručnica Georgina Rodriguezizgubili tek rođenu bebu.

‘To je najveća bol koju svi roditelji mogu osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dječačić, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti’, poručili su.

Potom je zahvalio liječnicima i medicinskim sestrama koji su učinili sve što su mogli kako bi spasili život njihovu dječaku.

Naime, 37-godišnja zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina, nosila je blizance. Tijekom poroda došlo je do komplikacija pa je djevojčica preživjela, a dječak je, nažalost, preminuo.

Par je još u listopadu otkrio da očekuju blizance, podijelivši tu vijest na društvenim mrežama s milijunima svojih obožavatelja.

Portugalska nogometna zvijezda podijelila je tada dirljivu fotografiju na kojoj on i Georgina drže snimke svojih blizanaca. 'Drago nam je što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi - jedva čekamo da vas sretnemo #blagoslovljeni', napisao je Ronaldo.


Cristiano je već tata četvero prekrasne djece; trogodišnje kćeri Alane Martine, četverogodišnjih blizanaca Eve Marije i Matea te 10-godišnjeg sina Cristiana Jr.