Nogometaš Cristiano Ronaldo, nakon svoga uspješnog povratka u Manchester United, otkrio je na svome Instagram profilu da ima još razloga za slavlje – naime, njegova je dugogodišnja partnerica Georgina Rodriguez trudna s blizancima.

Sretan par je ovu radosnu vijest podijelio s pratiteljima objavivši fotografiju na kojoj u rukama drže snimku s uktrazvuka na kojoj se jasno vide bebe.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo se s partnericom Georginom i četvero djece vratio u Manchester, a obitelj je za život odabrala luksuznu vilu u Alderley Edgeu, u Cheshireu.

Ronaldo nije ni braći i sestrama oduzeo veselje da se i oni pohvale prinovama pa su na simboličan način, zajedničkom fotografijom u bazenu objavili sretnu vijest. U objavi, tata nogometaš je napisao: 'Sretni smo što vam možemo objaviti da očekujemo blizance'.

Cristiano je u vezi sa 27-godišnjom Georginom posljednjih pet godina, a argentinska manekenka rodila mu je četvrto dijete, danas 4-godišnju djevojčicu Alanu Martinu.

Svojih prvih troje djece 11-godišnjeg Cristiana Juniora i 4-godišnje blizance, Evu i Matea, dobio je umjetnom oplodnjom, a nikada nije otkrio tko su njihove majke.

Tekst: Sanja Matasić

Foto: Instagram (instagram/@cristiano)