Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DJECA BRUCEA WILLISA VEĆ SE OPRAŠTAJU S OCEM? Fotografije iz djetinjstva pokazuju koliko je brižan tata bio...

Uz objavu o Bruceovu umirovljenju, kćeri Rumer i Scout Willis podijelile su fotografije iz djetinjstva s ocem.

 Bruce.jpg Izvor: Screenshot Instagram

S tek napunjenih 67 godina, jedan od najvećih akcijskih junaka i zvijezda ponajboljih akcijskih filmova 90-ih i 2000-ih, Bruce Willis povlači se iz svijeta filma. Odluku je donio nakon što mu je dijagnosticirana afazija.

Afazija je gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja ili razumijevanja. Uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centrom za govor. Stručnjaci kažu kako se najčešće dijagnosticira kod odraslih koji su doživjeli moždani udar, no može biti i posljedica tumora mozga, infekcije, ozljede glave ili različitih oblika demencija.

Informacije kako ima poteškoća sa zdravljem jučer je potvrdila i njegova obitelj u objavi na društvenim mrežama.

 Kćeri Brucea Willisa se opraštaju s ocem Izvor: Screenshot Instagram

- Kao obitelj željeli smo podijeliti s vama informaciju da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga se Bruce oprašta od glume koja mu je toliko značila. Ovo je jako izazovan trenutak za obitelj i zahvalni smo na vašoj ljubavi i podršci. Idemo kroz ovo zajedno, kao obitelj, a htjeli smo obavijestiti obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, ali i koliko vi značite njemu.
Volimo vas - Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn'- napisali su članovi obitelji Willis na Instagramu.

Uz objavu o Bruceovu umirovljenju, kćeri Rumer i ScoutWillis podijelile su fotografije (POGLEDAJTE IH U FOTOGALERIJI) iz djetinjstva s ocem, te zahvalile obožavateljima na 'pažnji i ljubavi' kojom ih obasipaju.

Glumac koji nam je pružio nezaboravne filmske trenutke u filmovima Umri muški, Peti element, Šesto čulo, Pakleni šund, Nesalomljivi, Armagedon, Red, te brojnim drugima, obilježio je filmska platna i upisao se visoko na ljestvici nezaboravnih filmskih junaka svih vremena.

Njegov doprinos filmskoj umjetnosti je nemjerljiv, a lik Brucea Willisa koji se smiješi ili strogo gleda s filmskoga plakata u kina je dovodio rijeke gledatelja.

 Kćeri Brucea Willisa se opraštaju s ocem Izvor: Screenshot Instagram

Bez obzira na sve, i dalje ćemo uživati u njegovim filmovima i poželjeti Bruceu da što dulje uživa sa svojom obitelji do koje izuzetno drži. Samo hrabro John McClane, tvoja publika je uz tebe.

Možda će vas zanimati

.

Najnovije

Najpopularnije