Započela je vladavina Ovna pa tako, ako je vaša bebica rođena između 21. ožujka i 19. travnja, vjerojatno je krasi barem jedna od ovih karakteristika.

Ovan je jedno od najdinamičnije djece u horoskopu. Energija koju posjeduje ima zadaću razbiti svakodnevnicu, prvi nešto učiniti. Od rođenja, Ovan je vođa. Ima jak glas kada plače i roditelji mu moraju biti spremni udovoljiti jer neće prestati plakati, a kasnije kada odraste, dok ne dobije ono što želi, neće biti miran, već čvrst i zahtjevan, pišu Astrouusluge.

Najvažnije mu je u djetinjstvu dati mu obveze jer mora potrošiti fizičku snagu, inače može postati agresivan. Ovnovi imaju srce, vole pomagati i upoznati druge, ali traže i rezultat.

Kada vidite dječaka Ovna kako organizira svoje prijatelje u igri, znajte da će jednog dana biti kao gazda ili netko tko predvodi prosvjede.

Djevojke Ovnovi nisu ništa manje jake. Vole društvo, svakom će prijatelju pomoći od igračke do haljine preko radnog mjesta, ali nemojte se igrati s njihovim povjerenjem.

Ovnovi vole svoje bližnje, braću, sestre. Ponekad se dogodi da se ozlijede u igri, ali nenamjerno, samo im je stalo do pobjede.

Tijekom života znaju crtati obitelj, brinuti se o njima. Ovnovi se moraju čuvati padova, ozljeda, skloni su ozljedama, pogotovo kao djeca zbog jake nepažnje i energije koja nanosi štetu. Ovan kao dijete i kao odrastao čovjek uvijek ima isti moto: Sutra je novi dan, idemo dalje.

Savjet za roditelje:

  • Nikada ga nemojte sputavati, potrebna mu je podrška
  • Radite na njegovom umnom razvoju, njegovoj inteligenciji
  • Pazite na prehranu, pogotovo kad odrastete, jer možete imati problema s želucem
  • Neka se bavi sportom
  • Neka što više emocija izražava svojim najdražima