Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NAJGORA' SVEKRVA PO HOROSKOPSKOM ZNAKU: Koja je zabadalo, a koja jedva čeka da vam priča iza leđa?

Pročitajte horoskop i zabavite se. Pogledajte što kaže horoskop – u kojem su znaku najgore svekrve!

 Svekrva Izvor: Shutterstock

Svaka majka svom djetetu želi najbolje, ali neke od njih uvijek žele biti na prvom mjestu, čak i kada joj se sin oženi. U nastavku donosimo tri vrste najgorih svekrva prema horoskopskim karakteristikama.

Bik

Ona će svaki dan oko tebe plesti nevidljivu mrežu iz koje se nećeš lako izvući. Zabadat će nos u sve. Ne ustručava se dati savjete o hrani, odjeći, novcu. Reći će vam da voli sve što volite, a onda će vam iza leđa pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar. Sve što trebate učiniti je nadati se da će njezina snaga trajati kraće od vašeg strpljenja.

 Najgore svekrve po horoskopskom znaku Izvor: Shutterstock

Rak

Ispod nježne majčine slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom doista nema šale. Ne treba je kriviti. Ako ne pristanete igrati po njezinim pravilima, ona će vas prisiliti jer je to njezin sin, i ne smijete ga dirati. Jedini način da imate dobar odnos sa svekrvom koja ima Raka u horoskopu je da joj se uvučete pod kožu i zadobijete njezino povjerenje. Kad uspijete, s tim više nećete imati problema.

Riba

Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravim problemima. Toliko je razmazila sina da će on uvijek očekivati ​​da se o njemu brineš kao njegova majka. Dakle, ako s njom dijelite životni prostor, morat ćete postati njena kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno, a njezinom sinu nikad ništa ne smije nedostajati. Zamjerite li joj, požalit ćete prije nego što mislite. Zbog svega toga upravo svekrva u znaku Riba važi za najgoru moguću svekrvu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije