Malena Millianna je rođena s genetskom anomalijom, bijelim pramenom posred glave, među tamnosmeđim kovrčama. Ovaj prekrasan ukras naslijedila je od svoje majke Brianne Worthy, a uzrokuje ga polioza, manjak ili potpuni nedostatak pigmenta u kosi ili koži. Milliannina baka, čak i prabaka, imaju isti nedostatak pigmenta, na istome mjestu kao ona. Obitelj ne zna točno tko je prvi u obitelji imao ovakvu genetsku anomaliju jer je prabaka odrasla u sirotištu pa ju je kasnije posvojila jedna obitelj. Briannina sestra jedina nije naslijedila sijedi pramen, ali kaže da bi bila sretna da njezino dijete također naslijedi ovaj prekrasan detalj u kosi.

View this post on Instagram

A post shared by D Santos (@notinotas)

Brianna se nada kako će njezina djevojčica odrastati bezbrižno, bez zlobnih bullyja u svojoj blizini, te da će oko sebe imati ljude koji će je prihvatiti zajedno s njezinom posebnošću. Ova majka želi svoju kćer odgojiti tako da sebe vidi posebnom i lijepom i da ne uzima k srcu riječi zlobnika, s kojima se i sama često susretala tijekom odrastanja.

View this post on Instagram

A post shared by Rélocos (@therelocos)

'Ljudi nas zaustavljaju na cesti i pitaju za pramen koji nas obje 'obilježava' Ponekad mi nije teško odgovarati, a ponekad, kada sam u žurbi, stvarno mi ide na živce kad moram po stoti put objašnjavati o čemu se radi. Kao maloj, nadijevali su mi svakakve pogrdne nadimke. Tada sam se osjećala loše zbog toga, no kasnije sam shvatila da je to moja posebnost i bilo mi je drago što sam je naslijedila', rekla je Milliannina mama Brianna za The Sun.

Tekst: S. M.

Foto: Instagram