Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedna ovakva slatka personalizirana uspomena može biti vaša!

U sklopu našeg projekta 'Odbrojavamo 10 dana do Božića uz 10 sjajnih darova' i u suradnji s brendom Permialei, darujemo vam personalizirani ukrasni okvir koji će vam biti divna uspomena, ali i prekrasan ukras u vašem domu. Kako ...

 Permialei

Nakon rođenja drugog djeteta, kćerkice kojoj je danas šest godina, Ivana Kirigin malo je duže pauzirala od posla. No to nipošto ne znači da je mirovala, čak naprotiv, bilo je to vrijeme kada je odlučila pokrenuti vlastiti posao. Doduše, isprva nije računala da će se stvari razviti u tom smjeru. Naime, kada je započela s uređenjem sobe za svoju djevojčicu, poželjela je u njoj imati puno slatkih detalja. Kako nije mogla pronaći ono što joj se sviđalo, sinula joj je sjajna ideja iz koje su proizašli okviri za fotografije, no sasvim drugačiji i posebni.

"Prije nego li sam rodila sina, dobila sam jako puno divnih detalja za njegovu sobu. Kad sam drugi put bila trudna, počela sam uređivati sobu za kćerkicu, no nikako nisam uspijevala pronaći ukrase koji su decentni i posebni. Tako sam došla na ideju da iste počnem izrađivati sama", govori nam Ivana, koja je svoju ideju sprovela u djelo.

Prvo je ukrasne okvire s presonaliziranim porukama napravila za svoju djecu, a zatim su je prijateljice počele ispitivati može li i za njihovu napraviti isto. I tako se njezina poduzetnička priča pokrenula. Danas Ivana sve što radi objavljuje na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku, gdje pod nazivom Permialei redovito oduševljava roditelje.

"Svi koji naruče moj ukrasni okvir budu jako zadovoljni te mi obavezno pošalju povratnu informaciju i riječi hvale. Te me poruke uvijek jako razvesele i daju mi motivaciju i vjetar u leđa za dalje. Iako mi nije bilo cilj od ovoga napraviti posao, sretna sam što je tako ispalo", priča nam Ivana, koja je počela raditi i personalizirane mirisne svijeće za djevojčice. No uskoro će započeti i s izradom sličnih za dječake.

Curica ili dečko u Permialei okviru, može i vama biti lijepa uspomena kojom možete ukrasiti zid dječje sobe ili bilo kojeg dijela stana. Ivana će baš za nekog od vas izraditi jedan od takvih okvira, za koje inače koristi razne tkanine, pamučne ili svilene, na točkice, prugice, srca… što pomno odabire te joj je za izradu jednog potrebno otprilike tri dana. U tom okviru uz ime vašeg djeteta može biti napisana i lijepa poruka, koja daje posebnost ovim personaliziranim uratcima.

Sve što trebate napraviti da biste sudjelovali u ovom darivanju jest:
1. zapratiti Facebook ili Instagram profil Permialei, ovisno o tome na kojoj društvenoj mreži sudjelujete
2. zapratiti Facebook ili Instagram profil našeg portala Roditelji.hr, ovisno o tome na kojoj društvenoj mreži sudjelujete
3. u komentaru ove objave na našem Facebooku ili Instagramu tagirati dva prijatelja kojima biste darovali ovaj dar te za koju prigodu!

Ovo darivanje traje do sutra 18. prosinca u 12 sati, kada ćemo u komentarima ovih objava na našim profilu i stranici na društvenim mrežama, objaviti sretnog dobitnika!

Sretnooooo i već sutra objavljujemo novu priču i novo darivanje u sklopu našeg projekta 'Odbrojavamo 10 dana do Božića uz 10 sjajnih darova'!

Tekst: Josipa Scotti Čavlina
Foto: Premialei

Najnovije

Najpopularnije