Trudnoća je prekrasna vijest koju većina parova želi podijeliti s dragim ljudima. S obzirom na to da već godinama svi koristimo društvene mreže za dijeljenje važnih trenutaka, možda i vi želite svoju lijepu vijest podijeliti sa svijetom. Možda želite nasmijati ljude duhovitom objavom? Ako ovo nije vaše prvo dijete, možda će vam se svidjeti ideja da uključite i svoju djecu. Još bolje, uključite i kućne ljubimce na fotografiju.

Kako god odlučite objaviti svoju veliku vijest, nije važno sve dok ste zadovoljni kako je ispalo. Prosurfali smo internetom i pronašli najsmješnije objave o trudnoći

Netflix and chill

Volite li se vi i vaš partner maziti uz Netflix i filmove? Natpis na bodiju 'Nekako izgleda kao da su Netflix i chill otišli predaleko...' jako je sladak i zabavan način da svima date do znanja da očekujete novog člana obitelji. 

Ponovno trudna

Da, očekuje vas novi tobogan emocija s novom trudnoćom, ali i puno veselja. Podijelite putem društvenih mreža fotografiju s lude vožnje u kojoj će biti poster s natpisom 'Ponovno trudna'. Osim šire obitelji i prijatelja, ova ideja za poster s toboganom također je zabavan način da iznenadite svog partnera velikim vijestima. Zamislite njegovo lice kada vidi fotografiju nakon vožnje.

Ovo nam je definitivno zadnje 

Sjećate li se kad ste rekli da je dvoje djece dovoljno? Ups, dogodilo se i treće. Iako ga možda niste planirali, jako ste sretni.

'Ne stvarno, ovo je definitivno zadnje', natpis uz dječju majicu ili igračku savršen je način da objavite svoju trudnoću.

Uključite kućne ljubimce 

Vaš četveronožac dobiva novog dvonožnog najboljeg prijatelja. Stoga se jedino čini pravednim da zatražite njihovu pomoć u dijeljenju sretnih vijesti. Bilo da je to mačka, pas, zec, oni će biti ti koji će obožavati vašeg mališana. Osim toga, oni su članovi vaše obitelji pa bi bilo šteta ne ih uključiti u objavu.

Obavijest o deložaciji

S obzirom na to da je novi stanar na putu, vrijeme je da izbacite trenutnog stanara vašeg krevetića. Tako ćete pokazati da vaše dijete postaje stariji brat ili sestra, a usput ćete nasmijati svoje pratitelje. 

Filmski poster

Napravite sve kreativne korake s ovom duhovitom objavom o dolasku djeteta. Uključite svoj datum poroda te svoje ime i prezime za osobu koja glumi u filmu. Dodajte ime partnera, ali i druge članove obitelji ako želite. Svakako, osmislite poseban naziv 'filma'. 

Uključite svog psa

Neka se vaš pas pridruži zabavi. Ova smiješna objava o trudnoći prikazuje dva načina na koje vaš pas može objaviti veliku vijest: 'Samo sam tražio poslasticu. Nisam očekivao ljudsko dijete' i 'Laboratorijski rezultati su... čovjek je.'