Erin Bahadur, psihologinja i rehabilitator za ovisnike, u prosincu 2020. godine rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu Remi. Zbog problema s posteljicom morala je roditi carskim rezom, a nakon toga je dobila 40 šavova na svome trbuhu.

Odlučila je na svome Instagramu objaviti fotografiju svoga ožiljka kako bi pokazala kroz što sve prolazi žena kako bi na svijet donijela novi život.  

Erin kaže da je ponosna na svoje tijelo i na ono što je postiglo.

'Fotografije poput ovih pomažu mi jer predstavljaju snagu koje imamo kao majke. Ovo sićušno biće živjelo je unutar mene sve do prije mjesec dana i ovaj ožiljak su njezina vrata u ovaj svijet. Ona ne bi bila ovdje bez toga ožiljka. To je tako snažno. Mame, mi smo snažne. NIje važno na koji način donesete dijete na ovaj svijet, zapamtite taj dan. Slavite ga’, napisala je uz fotografiju sa šavovima.

Mjesec dana kasnije, konci više nisu bili na ožiljku, a Erin se ponovno fotografirala i napisala: ‘Ovo je mjesto gdje nosimo svoje ožiljke. Oni pišu roman o životu, a svaka je riječ simbol snage. Naša koža zadržava našu bol, naše iskustvo. I ponekad, možemo pročitati i tuđu priču, jednostavno gledajući mu kožu. No svoje ožiljke nosimo i iznutra, duboko u sebi. Bol koja se izvana ne vidi i poznata je samo nama. Bez nutarnjih ožiljaka nijedna priča nije potpuna. I unutarnji i vanjski ožiljci su važni. Jer, bez onog unutarnjeg, nikada ne bih imala ovaj vanjski, gdje se sastaju oba svijeta’