Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO SE DOGAĐA NAKON VAGINALNOG PORODA? 'Ako vam se gadi simulacija na lutkama, onda ne želite biti u pravoj rađaonici'

Simulacija vaginalnog poroda na realističnim lutkama veliki je trend na TikToku.

 Simulacija porođaja je trend na TikToku Izvor: Screenshot/TikTok

Videozapisi simulacije porođaja trend su na TikToku, a dovoljno je vidjeti samo jedan kako biste shvatili zašto. Edukativni isječci otkrivaju sve misterije porođaja koristeći realistične lutke, ali i što se događa nakon vaginalnog poroda, poput šivanja rodilje.

@niwandson Tem coisa mais linda? #medicina#ginecologia#obstetricia#gravidez#partonatural#parto#fyp♬ Amarelo, azul e branco - ANAVITÓRIA & Rita Lee

@newlyqualifiedmidwife#ohno#breech#pregnant#baby#midwife#midwifery#fyp#birth#nurse#babytiktok♬ Oh No - Kreepa

Posebno su pritom popularni i poučni TikTokovi primalje Ione Lennox-Hottle. "TikTok je aplikacija namijenjena mlađoj generaciji, tako da mislim da su videozapisi s lutkama za porođaj postali viralni samo zato što su svjedočili nečemu čemu dosad nisu bili izloženi. Porođaj je zanimljiv i strašan, za svaku je ženu drugačiji, ali opet je tako prirodan i sličan jedan drugome", izjavila je za BuzzFeed.

@ionelennox @clairelabrie with the pelvic position examples! #laboranddelivery#laboranddeliverynurse#nurse#peanutball#nursetok#fyp#balance#birth#labor♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

"Ako nekoga zastrašuje ova čista i glatka simulacija s našom lutkom, onda definitivno ne žele biti u pravoj rađaonici tijekom pravog poroda", zaključila je primalja.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Najpopularnije