Današnji datum 22. 02. 2022. iznimno je poseban jer je ujedno i rijetki osmeroznamenkasti palindrom, odnosno broj koji pročitan u oba smjera ima isto značenje. Prevedeno, iz bilo kojeg smjera da ga pročitate, dobit ćete jednak datum.

Svi oni koji će se roditi na današnji dan moći će se pohvaliti zanimljivim datumom rođenja. Društvene mreže su danima bile ispunjene objavama kako se bliži 22. veljače 2022., datum kada će se svi brojevi poravnati. Ljudi su još ovaj dan nazvali ‘Twosday’. Dvojke kakve imamo 22.02.2022. sljedeći put će se dogoditi 2222. godine.

To će biti posljednji put da postoji potpuna postava dvojki do 22. veljače 22.222. godine, točno 20.000 godina nakon toga.

Broj 2 se u numerologiji smatra vrlo sretnim brojem, a ako se u nizu nalazi više njih, kao u današnjem datumu, tada ta sreća može biti samo još i veća.

Inače se smatra da su osobe rođene 22. veljače stvorene da žive za neke više ciljeve i da svoje interese djelomično ostavljaju po strani.

Ne bi bilo čudno da bebe rođene na ovaj dan u budućnosti vode neku grupu, tvrtku, organizaciju ili čak državu.

Razvijeni pojedinci rođeni ovog dana svjesni su svojih grešaka i u stanju su da sami sebi odrede kaznu koju će snositi. Savjet bi bio da postanu manje kritični prema sebi i da prihvate okolnosti takve kakve jesu.

Bebe rođene na 22 2 2022
Shutterstock 

Zbog svoje sposobnosti da osobne želje zapostave mogu postati magnetno privlačni lideri čiji su slijedbenici fanatično dosljedni.

Osobama rođenim 22. veljače vladaju broj 4 i planeta Uran. Skloni su dugim raspravama i fanatični su po pitanju svojih uvjerenja pa mogu biti i konfliktni i svadljivi.

Osobe rođene 22. veljače ne obraćaju mnogo pažnje na svoje zdravstveno stanje. Po prirodi nemaju sklonosti ka nekim kroničnim oboljenjima, ali njihov nemar kada je zdravlje u pitanju ih može odvesti u ozbiljne zdravstvene probleme. Samim tim se ne može sa preciznošću reći kojim bolestima su sklone ove osobe, ali bi se savjetovao veći unos vitamina i minerala i za početak redovna i zdrava prehrana.

Rođeni na današnji dan: Ted Kennedy, George Washington, Steve Irwin, Niki Lauda.