Svaka mama jedva čeka da sazna spol bebe koju nosi. Čim saznamo je li dječak ili djevojčica, odmah biramo sve stvari za bebu, opremamo sobu.

Jedna majka, Britanka Gina Dewdney, nosila je tri bebe, točnije, kako su joj liječnici rekli, bile su to dvije djevojčice i jedan dječak. Naravno, kao i svaka majka, nakon što je saznala spol bebe, pripremila je odjeću za djecu, ružičaste bodije i haljine za svoje djevojčice, no, unatoč svim riječima liječnika, rodila su se tri dječaka!

Mama doživjela iznenađenje na porodu
Instagram 

"Prvo sam se osjećala kao da nosim blizance, a ne samo jedno dijete. Osjećala sam se užasno, stalno sam imala migrene, bio mi je zamagljen vid, nisam mogla spavati", ispričala je majka koja nije bila nimalo iznenađena kada bila je na ultrazvuku. Na ultrazvuku u 13. tjednu vidjela je dvije bebe.

Mama doživjela iznenađenje na porodu
Instagram 

Međutim, sljedeći pregled, samo nekoliko tjedana kasnije, pokazao je treću bebu! Kako se radi o tri bebe, ova trudnoća se smatrala visokorizičnom. Mama je često morala na ultrazvuk, pa je već u 16. tjednu uspjela otkriti da nosi dvije djevojčice i dječaka. Svaki sljedeći pregled pokazao je isto.

Mama doživjela iznenađenje na porodu
Instagram 

No, samo nekoliko dana prije termina poroda od liječnika je čula samo ove riječi: “Ups, dvije djevojčice ipak ne dolaze”. Na njezino pitanje hoće li ijedna tada stići, on je samo dodao: "Ne, nijedna."

Mama doživjela iznenađenje na porodu
Instagram 

Rođena su tri identična brata - Jimmy, Jenson i Jackson, jedan za drugim, što je vrlo rijetko. “Nikada nisu bili mirni u trbuhu, razumijem zašto su liječnici bili zbunjeni”, rekla je majka ovo troje djece.

Iako su potpuno isti, mama kaže da su prilično različiti: "Jenson je dramaturg, Jimmy je šaljivdžija, a Jackson je cool, samo sjedi i gleda ih", rekla je.