Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolje se štedi uz Večernji i mobitel što vrijedi!

Ne propustite super ponudu Večernjeg lista za pretplatnike!

Nova odlična ponuda dolazi iz Večernjaka i osigurava vam najveću uštedu na tržištu! Čitajte omiljene dnevne novine svaki dan uz dostavu na vašu kućnu adresu i vrijednu uštedu u odnosu na cijenu na kiosku! A uz Večernjak svaki dan ovaj paket pretplate uključuje i super mobitel HTC Desire 310 dual sim. Ova vrhunska ponuda dostupna je već od 199 kn mjesečno!

Večernji list svaki dan donosi kvalitetan sadržaj i bogate redovne priloge, a HTC Desire 310 dual sim mobitel karakteriziraju impresivne tehnološke značajke – procesor svemirske brzine, ažuriranje feedova na početnom zaslonu i značajka fotoaparata za izradu minifilmova. Dual sim karakteristika omogućava korisniku da unutar jednog mobitela ima npr. svoj VIPNET broj i svoj T-Mobile broj. Sada više nije potrebno imati dva uređaja budući da možete na jednom imati dvije kartice. Ako je uređaj upaljen, a ne koristi se, tada je dostupan na oba broja, prima poruka s oba broja itd. što je odlična dodatna vrijednost uređaja i čini ga omiljenim među korisnicima!

Sve skupa u odličnom paketu dostupno je po najpovoljnijoj cijeni! Požurite i pretplatite se jer je ponuda ograničena do isteka zaliha!

Sve uvjete i detalje o ovoj ponudi saznajte na www.pretplata.vecernji.hr. Pretplatite se već danas pozivom na infotelefon pretplate 01 5540 999!

Pretplatite se, isplati se!

Tekst i foto: Večernji list promo

Najnovije

Najpopularnije