Još jedno izdanje Sensa wellbeing dana, na najbolji način, jutarnjim satom joge, otvorit će certificirana učiteljica joge Senka Ljubić. I dok će neki odabrati vježbanje u grupi, drugi će rezervirati svoj individualni termin za akupresurni treman masaže pod zelenim krošnjama kod aromaterapeuta Gorana Klemena koji će voditi i „Zvučnu meditaciju“.

Na radionici aromaterapeutkinje Mary Novosel u sklopu Sensa wellbeing dana polaznici će naučiti kako sami izraditi prirodnu kozmetiku kojom će se rashladiti u vrućim ljetnim danima koji su pred nama, a kako smanjiti anksioznost snagom svjesnog daha te se istovremeno oraspoložiti svim zainteresiranima će pokazati Danijel Dubičanac.

016_Sensa.jpg
Promo 

Biljana Dorotić Džolić će uz podršku Merkur osiguranja koje će predstaviti svoje preventivne programe, održati sat pilatesa, jedne od najpopularnijih tehnika za oblikovanje tijela, a kako metodom vježbi oblikovati lice i korigirati određene nepravilnosti, demonstrirat će Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i vježbi za lice. Jelena će sudjelovati i na panelu „Kako slaviti prirodnu ljepotu“ powered by Merz Spezial, na kojem će Izabela Vrtar ugostiti i Anamariju Pažin Morović, Biserku Rajković Salata te Sanju Plavljanić Širola.

068_Sensa.jpg
Promo 

Predavanje o važnosti zdravlja probavnog sustava powered by Biorela održat će nutricionistica Karmen Matković Melki, a zdrave namirnice koje su ključ zdrave prehrane moći će se nabaviti na mobilnoj tržnici lokalne i organske hrane, na kojoj će Mali plac prezentirati proizvode šest lokalnih izlagača organskih proizvoda.

Andrea Solomun pokazat će koje su to vježbe najbolje za mobilnost i izgradnju zdravog tijela, a već godinama provjereni recept za izgradnju zdravog duha na Sensa danu je opuštanje uz gong kupku Svetlane Vukić.

188_Sensa.jpg
Promo 

Opuštanje u zelenoj zagrebačkoj oazi napunit će „baterije“ uoči novog radnog tjedna, a poslovno mnogima izazovan lipanj je pravo vrijeme za otključavanje kreativnih potencijala. Kako u tome uspjeti otkrit će Martina Kosec na radionici crtanja fraktala.

Mateja Fanuko će pak sve zainteresirane upoznati s osnovama magične makrame tehnike - umjetnosti vezivanja čvorova u uzorke, a majstor Boro Ranitović će otkriti čari tai chi discipline koju taoistički mudraci zovu eliksir mladosti.

Svi koji godinama prate brend Sensa znaju da je jedna od ključnih tema na koju Sensa uvijek iznova podsjeća – izgradnja mira. Mira u samome sebi koji rezultira kreiranjem mira oko nas. Kako ga postići, u umu, tijelu i emocijama, polaznike svoje radionice 'Zavirimo ispod tepiha' će podučiti i Sonja Runkas.

046_Sensa.jpg
Promo 

Sensa će i ovom prilikom donirati stare brojeve magazina udruzi HURID koja će ih prodavati i prikupljeni prihod iskoristiti za unapređenje svog rada, a Sensa danu će se prvi put pridružiti i udruga La Verna - volonteri u palijativnoj skrbi koja će predstaviti svoju akciju 'ZaČin ljubavi'. Volonteri koji pomažu palijativnim bolesnicima u Zagrebu, donatorima će zahvaliti teglicom začinskog bilja, a prikupljenim donacijama podržat ćete rad udruge koja kroz svoje različite aktivnosti potiče razvoj palijativne skrbi u cijeloj Hrvatskoj.

Sensa zahvaljuje partnerima koji su podržali organizaciju ovog izdanja wellbeing dana. Obala Grupa s proizvodima YOGI TEA, Ritter SPORT i BIC, Merkur osiguranje, Merz Spezial, Sana, Dolcela, PIK Vrbovec, voda Cetina, Rajska (Svetonedeljske rajske rajčice).

054_Sensa.jpg
Promo 

Sensa dan je organiziran u suradnji s Javnom ustanovom – Maksimir.