I ove godine vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi vam zimski paket! Zemljopis, zoologija, botanika, ekologija, astronomija, povijest, arheologija, etnologija, antropologija, kemija, fizika, suvremena tehnologija, fotografija, putovanja, fenomeni iz cijelog svijeta – teme su koje obrađuje hrvatsko izdanje National Geographica.

Pronađite zanimljive priče u zimskom paketu koji sadrži tri izdanja, od lipnja do listopada ove godine.

U lipanjskom broju možete pročitati sve o snazi dodira te koliko su zagrljaji i rukovanje ključni za naše zdravlje I ljudskost, doznajte djeluje li stres na podvodni svijet te pogledajte neodoljive fotografije povratka velikih mačaka poput iberskog risa! Saznajte kako se oživjela popularna turistička destinacija Lourdes te na koji način umjetnici stvaraju novo prosvjedno ruho od smeća i odbačenih predmeta.

U srpanjskom broju izdvajamo svjedočanstva o morskim psima koji izazivaju snažne emocije poput panike, ali i fascinacije, National Geographic istražuje zašto trebamo čuvati parazite te donosi odličnu reportažu o domorodačkim nacijama Sjeverne Amerike koje traže da im se vrati suverenitet. U Kuvajtu talijanski fotograf istražuje zemlju ekstrema, a oduševit će vas i priča o obnavljanju puta za Rim. Via Appia simbolizirala je moć Rimskog Carstva, a Italija cestu obnavlja nadajući se stvoriti hodočasnički put kroz povijest.

U kolovoškom broju možete pročitati sve o svjetski popularnom Stonehengeu i zahvaljujući novim tehnologijama saznati koja su otkrića transformirala naša shvaćanja ove najpoznatije britanske atrakcije. U National Geographic Hrvatska pročitajte sve o dosadašnjim i novim izazovima koji čekaju Indiju i na čijim rezultatima možda ovisi budućnost planeta. Pogledajte i očaravajuće fotografije teksaškog nacionalnog parka Big Bend, koji nosi mnoga iznenađenja, spoj kultura i gdje san o zapadnom Teksasu postaje stvarnost.

U rujanskom broju naslovna tema otkriva tajne koje skriva tlo. Šumsko tlo legendarnog Schwarzwalda vrvi mikroskopskim stvorenjima, kao i u tlima diljem svijeta, a taj je mikro svemir ključan za opstanak planeta. Naslovnicu rujanskog broja krasi novootkrivena vrsta dugoživaca, uvećana za 2400 puta, a pronađena u mahovini koja je rasla na trulom deblu u Schwarzwaldu.

Naslovnicu listopadskog broja krasi mačak Ed. Iako ga mnogi nazivaju neodoljivim izvanzemaljcem, ovaj prekrasni kanadski sfinks mnogima je omiljen zato što nije dlakav. Znatiželjan je, nježan, druželjubiv i jako reagira na ljudske emocije.

1080x1920.jpg
Promo 

Izaberite svoj zimski paket National Geographica s tri broja i uštedite 80 kuna!