Šest mjeseci britanska ni svjetska javnost nisu vidjele Kate Middleton, ali ni njeno dvoje mlađe djece, princezu Charlotte i princa Louisa. Sada su se pojavili na paradi Trooping the Colour, a tijekom vožnje u kočiji, čitači s usana su za britanske medije otkrili da je buduća kraljice svojoj djeci davala prilično kraljevske upute, piše Story.hr.

kate middleton
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

'Ostani ovdje', rekla je jednom od njih, zatim se sagnula do princeze Charlotte i šapnula joj: 'Nastavi se smiješiti i ostani ovdje na trenutak.'

Naravno, i ovaj put je imala pune ruke posla s najmlađim i najslađim članom kraljevske obitelji, nestašnim princem Louisom koji je i ovaj put dobro zabavio javnost meškoljeći se i kreveljeći na balkonu palače odakle je obitelj tradicionalno pozdravljala podanike.

Smiriti ga je pokušala i njegova sestra princeza Charlotte koja je bila jako ozbiljna. Čitači s usana su otkrili i kratak razgovor između brata i sestre u kojem mu je ona pokušala nešto zapovjediti, a on je na to ispalio odgovor koji se nije svidio ni malenoj Charlotte ni njihovim roditeljima.

Naime, dok je glazba svirala mališan je počeo plesati, Kate se nagnula Charlotte na uho i nešto joj šapnula nakon čega je ona uputila prijekor bratu.

'Moraš to prestati raditi, gledaj paradu', rekla mu je.

Princ William, Kate Middleton, princ Louis, princ George i princeza Charlotte
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Brat joj je na to mrtvo hladno odgovorio: 'Ne želim'.

'Radi što ti se kaže', odgovorila mu je sestra na što je uslijedio Louisov, kako ističu britanski mediji, 'brutalan' odgovor.

'Neću', odbrusio je.

Više novih obiteljskih fotografija Williama i Kate s djecom pogledajte u galeriji: 

Doug Peters / PA Images / Profimedia Princ William i Kate Middleton s obitelji na balkonu