U svojoj novoj biografiji pod jednostavnim imenom "Paris", koja je već bestseler New York Timesa, Paris Hilton progovorila je i o majčinstvu. S poduzetnikom Carterom Reumom ima dvoje djece, sina Phoenixa Barrona Hiltona Reuma i kćer London Marilyn Hilton Reum, a obje bebe dobila je putem dviju različitih surogat majki.

Portal Scary Mommy objavio je isječke iz njene nove knjige u kojoj se osvrnula na kritike oko njene odluke da djecu dobije putem surogat majčinstva.

Želite znati zašto sam odabrala surogat? To vas se ne tiče!

Slavna mama kaže da bez obzira što će reći, ljudi će govoriti i pisati stvari koje nemaju smisla, primjerice: "Paris Hilton koristila je surogat majku jer je željela da joj trbuh ostane ravan". Paris im odgovara: "Mislite na moj trbuh koji sam tri godine bockala iglama? Osim toga, jeste li vidjeli Nickyn trbuh? Rodila je tri bebe, a trbuh joj je ravan kao vaš iPad. To nema veze s tim."

A sve radoznale pita žele li znati zašto su odabrali surogat majčinstvo. "To se ne tiče vas", odgovorila je.

Objašnjava da nitko osim nje, njenog supruga i njihovih liječnika nema pravo na mišljenje o njihovom izboru što se tiče reproduktivnog zdravlja. Također se zahvaljuje objema surogat majkama i kaže da su učinile ogromnu stvar te će im biti zahvalna svaki dan u životu.

No isto tako objašnjava da ne želi pričati o tome jer one zaslužuju biti sretne sa svojim obiteljima, a ne da im se paparazzi petljaju u živote. U knjizi zahvaljuje svima koji poštuju njihovu privatnost i privatnost svih žena u budućnosti."

Osvrnula se i na činjenicu da ima sina i kćer koji su približno iste dobi. Također, Paris je priznala da je odmalena maštala da ima kćer koju će nazvati London.

Naši surogat anđeli bili su trudni u isto vrijeme, jedna s dječakom, druga s djevojčicom

Priznaje da joj je san bio imati djevojčicu i dječaka, rođene odvojeno, ali u isto vrijeme, kako bi odrasli kao blizanci. Objašnjava da nisu htjeli usaditi blizance u jednu surogat mamu jer su spontani pobačaji češći kod višestrukih trudnoća.

"Naši surogati anđeli bili su trudni, jedna s dječakom, jedna s djevojčicom. Ovo čudo iz stvarnog života događalo se točno ispred nas, i ne mogu ni objasniti koliko smo bili oduševljeni, sretni i zahvalni. Ovo je bilo sve čemu smo se nadali. Svi ti mjeseci injekcija i luđačkog poticanja hormona - sve je vrijedilo. Imat ćemo savršenu obitelj o kojoj smo oboje sanjali: mama, tata, London i Phoenix.", napisala je u knjizi.