Sastojci:
- Argeta Junior Original: 285 g
- slatko vrhnje: 2,5 dl
- bijeli papar
- sol
- poriluk: 150 g
- listići želatine: 4 kom
- slani sir: 100 g
Priprema:
Poriluk očistite i prepolovite. Blanširajte ga u kipućoj vodi i ostavite neka se ohladi. Namočite listiće želatine. Istucite vrhnje. Porilukom obložite prikladan kalup. Rastopite želatinu. U vrhnje umiješajte paštetu, posolite i popaprite, ulijte želatinu i dobro promiješajte. U kalup ulijte pola smjese, pospite sirom narezanim na sitne kockice. Prelijte preostalom smjesom. Porilukom obložite gornji sloj i ostavite u hladnjaku četiri sata. Ohlađeni složenac narežite na kriške, složite ih na tanjur i ukrasite začinskim biljkama i prepečenim kruhom.
Djeca koja su najveći buntovnici po horoskopu
Nevena Rendeli pokazala prekrasnu obiteljsku tradiciju: Četvrta generacija na upisu u istu školu
Sin Petre Kurtele sam sebi ošišao šiške: Što učiniti kad dijete to napravi?
Koje dijete u obitelji ima najviše smisla za humor?
'Nevidljivi sustavu': Odgojitelji održali prosvjed u Zagrebu