Sastojci:
- Argeta Junior Original: 285 g
- slatko vrhnje: 2,5 dl
- bijeli papar
- sol
- poriluk: 150 g
- listići želatine: 4 kom
- slani sir: 100 g
Priprema:
Poriluk očistite i prepolovite. Blanširajte ga u kipućoj vodi i ostavite neka se ohladi. Namočite listiće želatine. Istucite vrhnje. Porilukom obložite prikladan kalup. Rastopite želatinu. U vrhnje umiješajte paštetu, posolite i popaprite, ulijte želatinu i dobro promiješajte. U kalup ulijte pola smjese, pospite sirom narezanim na sitne kockice. Prelijte preostalom smjesom. Porilukom obložite gornji sloj i ostavite u hladnjaku četiri sata. Ohlađeni složenac narežite na kriške, složite ih na tanjur i ukrasite začinskim biljkama i prepečenim kruhom.
Chrissy Teigen kritiziraju jer joj kći drži noge na kuhinjskom pultu dok kuhaju
Kako darovita djeca zamišljaju bolji svijet? Birali bi učitelje, predmete, a tehnologija im je pomagač, ne gospodar
Maja Šuput pokazala novu Bloomovu frizuru: 'Baš si ga skratila, sad je pravi dečkić'
Dragi odrasli...: Pisma djece iz Hrvatske za bolji svijet, ovo su njihove poruke
Uranjeno božićno ukrašavanje usrećuje, znanstveno je dokazano