Volite li okus pohanoga povrća, a pogotovo cvjetače, pokušajte sa zdravijom verzijom svoga omiljenog jela. Savjetujemo da koristite panko mrvice, koje su veće od uobičajenih krušnih mrvica, kako bi cvjetača bila hrskavija.
Shutterstock
Sastojci
- 1 glavica cvjetače
- 3 jaja
- 1 žličica mljevene paprike
- ½ žličice soli
- 1 žličica papra
- 1 žlica origana
- 100 g panko mrvica
Priprema
Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva, a lim obložite papirom za pečenje. U dubljoj posudi umutite jaja i dodajte mljevenu papriku, sol i papar, a u drugu dodajte origano i panko mrvice.
Cvjetaču narežite na manje komade pa svaki komad umočite u jaje, a zatim u panko mrvice. Rasporedite po limu za pečenje i stavite u pećnicu na 30 minuta, dok cvjetača ne dobije lijepu zlatnu boju. Izvadite iz pećnice i poslužite odmah!
Chrissy Teigen kritiziraju jer joj kći drži noge na kuhinjskom pultu dok kuhaju
Recenzija filma za djecu: Medvjedić Paddington u džungli šalje predivne poruke djeci
8 razloga zašto je važna povezanost mame i sina: Oni s lošim odnosem ne žele odseliti od kuće
Baby Lasagna malenoj voditeljici otkrio: Dečki smiju plakati!
Srednja djeca bolja su od svoje braće i sestara? Studija potvrđuje barem dvije stvari u kojima jesu