Vrijeme za tatu i sina, mamu i kćer: Prinčevi William i George na Euru, a Kate s princezom Charlotte na Wimbledonu

Tata i sin podržali su englesku nogometnu reprezentaciju u finalu Eura, dok je mama Kate na Wimbledon povela kćer.

Frank Hoermann/SVEN SIMON/imago sportfotodienst/Profimedia / Stephen Lock/Polaris/Profimedia

Princ William ljubitelj je nogometa, Predsjednik je Engleskog nogometnog saveza (FA) i često prati englesku nogometnu reprezentaciju na velikim natjecanjima. Tako je u nedjelju na finale Eura u Njemačkoj poveo i 10-godišnjeg princa Georgea. Tata i sin izgledali su elegantno u istim odijelima, a maleni prijestolonasljednik sve je sličniji svoj tati kad je bio u istoj dobi.

Prema reakcijama s tribina na gol Engleske, maleni George je strastveni navijač nogometa kao i njegov tata. 

Paul Grover / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Španjolska je postala europski prvak, a članovi britanske kraljevske obitelji fotografirali su se sa španjolskim kraljem Filipom VI. koji je na finale stigao s mlađom kćeri Sofijom.

Europa Press / Zuma Press / Profimedia 

Finale Eura bilo je vrijeme rezervirano za tatu i sina, dok je mama Kate povela 9-godišnju princezu Charlotte na Wimbledon. S njima je bila i Kateina sestra Pippa.

I službeni Instagram profil princeandprincessofwales objavio je fotografije mame i kćeri, a prije meča pozdravile su tenisače i poželjele im sreću, a princeza je po završetku meča uručila pehar ovogodišnjem pobjedniku - Španjolcu Alcarazu.

Inače, ovo je tek drugi put otkad se Catherine, princeza od Walesa pojavila u javnosti, poslije objave o dijagnozi karcinoma, a njeno publika ju je pozdravila pljeskom i ovacijama.

Stephen Lock / Polaris / Profimedia