TRUDNICE NA MET GALI: Čiji vam se styling više sviđa – onaj pjevačice Rihanne ili tenisačice Serene?

Pjevačica Rihanna i tenisačica Serena Williams istaknule su svoje trbuščiće na jučer održanoj Met Gali koja je tematski bila posvećena dizajneru Karlu Lagerfeldu. Njihov je styling bio u potpunosti različit, pogledajte kako su izgledale

Profimedia Trudne Serena Williams i Rihanna na Met Gali 2023.

Rihanna koja trenutno čeka drugo dijete s glazbenikom A$AP Rockyjem svojom je pojavom izazvala oduševljenje prisutnih u njujorškom muzeju Metropolitan Museum of Art gdje se sinoć pojavila na manifestaciji Met Gala. Trudna 35-godišnja glazbenica za ovu je prigodu odabrala dugačku, bijelu haljinu prekrivenu izvezenim cvjetovima koji su skrivali njezin trbuščić. Nakon što je prošetala crvenim tepihom pjevačica i poduzetnica je skinula gornji dio haljine i ostala u atraktivnoj toaleti koja je isticala njezine obline. Njezin partner, s kojim je u svibnju prošle godine dobila sina, odabrao je tamni sako, bijelu košulju i karirani kilt.

Profimedia Rihanna na Met Gali 2023.


Za razliku od Rihanne, tenisačica Serena Williams odlučila se za tamnu boju pa je tako crvenim tepihom prošetala u uskoj, crnoj haljini dubokog dekoltea. Uspješna 41-godišnjakinja tako je ujedno svijetu otkrila sretnu vijest – da ona i suprug Alexis Ohanian čekaju drugo dijete. 'Bila sam tako uzbuđena kad je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Gala', znakovito je napisala na Instagramu. I ovom je paru to drugo dijete, 2017. su dobili kćer Alexis Olympiju.

Profimedia Serena Williams na Met Gali 2023.