Uspješna 35-godišnjakinja s Barbadosa koja je sretnu vijest objavila u veljači snimljena je danas s partnerom, reperom A$AP Rockyjem, na ulicama Los Angelesa, a pritom je ponovno istaknula svoj trudnički trbuh. Baš kao i na nedavno održanoj dodjeli filmske nagrade Oscar gdje se pojavila u haljini koja je više toga otkrivala nego li skrivala. 'Rihanna je popularizirala novi modni stil za trudnice. Više nema skrivanja, nema prilagođavanja drugima. Zrači zadovoljstvom i zahvalnošću. Njezin je trbuh demonstracija snage i odlučnosti koje su potrebne da žena prođe kroz sve ovo', izjavila je jednom prilikom stilistica i modna savjetnica Solange Franklin. 

Profimedia Pjevačica Rihanna i partner A$AP Rocky u šetnji Los Angelesom

Slavna pjevačica i poduzetnica pobornica je nešto odvažnije varijante modnog stila za trudnice, žene koje će novi život donijeti na svijet usred pandemije, rata i ostalih previranja. Još u vrijeme prve trudnoće s danas devetomjesečnim sinom čije ime nije otkrila Rihanna je javno i privatno nosila izazovne odjevne kombinacije i u prvi je plan uvijek stavljala svoj trudnički trbuh, a isto je nastavila i sada u drugoj trudnoći.

Profimedia Rihannine odjevne kombinacije u vrijeme prve trudnoće

Većina se modnih kritičara i stilista slaže kako je s Rihannom započela jedna nova era mode za trudnice s kojom smo se odmaknuli od udobnih i širokih haljina kakve su nosile preminula princeza Diana i njezina snaha Kate Middleton, ali smo i zakoračili korak dalje od nešto seksepilnijeg stila koji je uvela reality zvijezda Kim Kardashian. To je vidljivo i na Instagram profilima brojnih drugih zvijezda i influencerica koje su također odlučile ponosno pokazivati svoje trbuščiće. Kako ih nose pogledajte u galeriji u nastavku.

Profimedia Rihannin modni stil slijede brojne trudnice

Iako nisu svi pobornici ovog trudničkog stila, pa tako ima i onih koji ga smatraju vulgarnim, ne možemo ne zaključiti kako žene doista blistaju kada su u drugom stanju te kako je uistinu fascinantan način na koji se tijelo mijenja i priprema za dolazak novog života.