TKO JE ZLATNO DIJETE NAJPOZNATIJE HOLIVUDSKE MAME? Angelina Jolie odlučila svoje bogatsvo ostaviti samo jednom djetetu

Glumica je svojom odlukom šokirala javnost, a posebno naljutila bivšeg supruga Brada Pitta.

Profimedia

Angelina Jolie, koja je prema mišljenju mnogih, jedna od najljepših holivudskih glumica, ujedno je i majka šestero djece, od kojih su troje njezina biološka djeca, s bivšim suprugom Bradom Pittom, a troje ih je posvojila. 

No svijet filma i majčinstvo nije jedina njezina interesna sfera, Angelina je velika zagovornica dječjih prava i humanitarka koja zakladama donira afričkim zemljama za spas siromašne djece. Tim više, neke njezine odluke vezane uz vlastitu djecu, koje je donijela nakon razvoda s Bradom Pittom, šokirale su javnost.    

Jedna od takvih odluka, na koju je i Brad Pitt burno reagirao, bila je ona da će svoje bogatstvo u iznosu 116 milijuna dolara ostaviti samo jednome djetetu – posvojenom sinu Maddoxu.

Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prema objavama stranih medija, glumica favorizira 21-godišnjeg Maddoxa u odnosu na svu ostalu svoju djecu zato što je on jedini stao na njezinu stranu dok je trajala agonija s razvodom od slavnoga glumca.

Iako su se Brad i Angelina službeno razveli još 2019., godine, u javnost svako malo procure detalji njihovih bračnih sukoba. Tako se jednom prilikom, tada 15-godišnji Maddox umiješao u sukob između Brada i Angeline kako bi obranio mamu a, kako glumica tvrdi, Brad ga je fizički napao.

Navodno, jedan od razloga zašto je glumica tražila razvod jest i neslaganje s Bradovim odgojnim metodama.   

Brad Pitt nije zadovoljan njezinom odlukom i smatra da glumica pristrana te da zakida ostalu djecu - Paxa, Zaharu, Shiloh i desetogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.