Španjolski aristokrat Fernando Fitz-James Stuart morat će značajno skratiti ime svoje kćeri ako ju želi upisati u maticu rođenih. Nasljednik vojvotkinje od Albe, jedne od najbogatijih žena u Španjolskoj, i njegova supruga Sofía Palazuelo djevojčici rođenoj još u siječnju su nadjenuli doista komplicirano ime koje se sastoji od čak 11 različitih naziva. Stoga ga malena Sofía Fernanda Dolores Cayetana Teresa Ángela de la Cruz Micaela del Santísimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santísima Trinidad y de Todos Los Santos mora skratiti ili na jedno složeno ime, odnosno dva imena s crticom između, ili na dva različita imena kako bi ju država upisala u svoje knjige.

'Prvo ime, Sofía odabrano je u čast njezine majke i bake, Sofíje Barroso, a drugo, Fernanda, kao posveta njezinom ocu, vojvodi od Huéscara, kao i njezinom praujaku, Fernandu Martínezu od Iruja, markizu od San Vicente del Barca', piše španjolski list El Pais. Unatoč pravnoj zavrzlami djevojčica je krštena 7. listopada u župi San Román u središtu Seville, istoj onoj gdje je 2021. godine krštena i njihova starija kćer Rosario.

profimedia-0811955733.jpg
Profimedia Fernando Fitz-James Stuart y Solís i Sofía Palazuelo na krštenju kćeri Sofije sa starijom kćeri Rosario i vojvodom od Albe