Umirovljeni sportaš Zlatan Ibrahimović s partnericom Helenom Seger ima dvojicu sinova, 17-godišnjeg Maximiliana i 15-godišnjeg Vincenta koje nastoji odgajati podalje od interneta i društvenih mreža.Nedavno je otkrio da djeci ne dopušta korištenje društvenih mreža, a internet im je ograničen.

"Svoju djecu volim najviše na svijetu. Za mene će oni uvijek biti broj jedan. Voljeti ih znači čuvati ih, odgovorno raspolagati njihovom slobodom. Vidim da mnogi svoju djecu eksponiraju na internetu, neki naprave profil djeci od sedam-osam godina i imaju tisuće pratitelja. Ali nitko ne razmišlja o tome hoće li ta djeca biti sretna i zadovoljna što se tako javno eksponiraju. Je li to ispravno, što roditelji znaju?

profimedia-0193017627.jpg
Profimedia Zlatan djeci ne dopušta korištenje društvenih mreža, a internet im je ograničen

Ne radi se o tome da ih se drži pod staklenim zvonom. Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a onda će oni nastaviti kako žele, čim stanu s obje noge čvrsto na zemlju", poručio je Ibrahimović u novoj knjizi "Adrenalin". Razlog ove zabrane je taj što Zlatan ne želi da loše i neprovjerene informacije dođu do njih, prenosi Sportlife.

profimedia-0691559501.jpg
Profimedia Zlatanov stariji sin Maximilian i sam je nogometaš