Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANĐA MARIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SINA: Dječak za čije se skrbništvo borila na sudu danas ima 19 godina

Autor Roditelji.hr

Od početka 2010. trajala je njezina bitka s bivšim suprugom Primožem Dolinčarem

 Kako danas izgleda sin Anđe Marić? Izvor: Matjaž Banič

Danas su svi zajedno u jako dobrim odnosima no Anđa Marić se šest godina na sudu s bivšim suprugom, Slovencem Primožem Dolničarom, borila za skrbništvo nad sinom koji je 2013. po odluci suda u Ljubljani dodijeljen ocu na brigu. Naposlijetku joj je slovenski sud 2016. dodijelio skrbništvo nad Gašperom koji će iduće godine proslaviti 20. rođendan.

Anđa i Primož vjenčali su se 2003., a sina jedinca dobili su iduće godine. Par se razveo 2009. godine i tada je počela mučna bitka na sudu. Zbog stresa Anđa se i razboljela, dijagnosticirana joj je multipla skleroza s kojom danas uspješno živi. "Ovih deset godina puno sam naučila o mozgu i emocijama. Emocije nam uzrokuju više upalnih procesa u tijelu nego pušenje i alkoholizam zajedno. Onaj moj emocionalni stres i ranjavanje direktno u srce, kada su mi nakon razvoda željeli uzeti dijete i kada sam morala dokazivati da neću životno ugroziti svoje dijete, skoro su me ubili. Usput su mi mama i tata bolovali od raka, baka je umirala... Sve se skupilo. To me "rasturilo". Jako sam se bojala da će mi prije uzeti dijete ako doznaju za bolest, pa sam hodala sa zamotanom nogom i govorila da imam potrgane ligamente. Svašta sam izmišljala, ali 2014. više nisam mogla hodati i tada sam morala sve priznati", ispričala je jednom prilikom za Večernji list i dodala kako joj se život raspadao te 2009. kada je bila u žiriju showa "Hrvatska traži zvijezdu".

"Tada sam bila izbačena iz vlastitog doma. Bio je to show za djecu, a ja nisam htjela da moj privatni život zasjeni bilo čiji uspjeh u toj emisiji. U showu sam bila vesela žena u ludim kostimima, a kada se ugase svjetla reflektora, padala sam u depresiju jer nisam znala hoću li moći otvoriti vrata stana kada se vratim u Ljubljanu", prisjetila se.

Ova glazbenica i spisateljica se nakon razvoda vratila u rodni Zagreb gdje je neko vrijeme s njom živio i sin, a onda se 2017. preselio natrag ocu jer mu je u Sloveniji bilo lakše izvršavati školske obaveze. Kad mi je rekao: ‘Mama, ti si sada dobro pa ja mogu ići. Lakše mi je bilo tamo u školi. Ja bih živio kod tate sada’. I to je bilo to. Skužila sam da je mišek mene čuvao i održala sam svoju riječ da ću uvijek raditi za njegovu korist. Sada mu treba tata i drago mi je da u ovim ludim godinama može računati na njega. Gašperov i moj odnos je savršen", otkrila je tada i dodala kako se u međuvremenu popravio i njezin odnos s bivšim suprugom. 

 311181.jpg
Anđa je prije nekoliko godina objavila fotografiju s bivšim suprugom i sinom
Izvor: Twitter

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije