Kaytlynn Griem, 23-godišnja majka dvoje djece iz Missourija vjeruje u nekonvencionalne roditeljske prakse. Nezadovoljna vlastitim odgojem, odlučila je djeci osigurati bolju budućnost. Preispitala je svoje želje i vrijednosti te je od početka trudnoće jasno dala do znanja da neće ići tradicionalnim putem.

Odlučila se za prirodan porod bez prenatalne skrbi, a unatoč tome što je u početku angažirala babicu, ona i suprug odlučili su porod obaviti sami kod kuće. Njezin je pristup uključivao minimalnu medicinsku intervenciju, oslanjajući se na vlastito zdravlje i intuiciju kako bi otkrila moguće probleme u trudnoći. Nakon što je rodila, prvih 6 mjeseci spavala je s bebom u istom krevetu, želeći se na taj način više zbližiti s djetetom.


Njezini mališani danas odrastaju na veganskoj prehrani. Sama priprema obroke za djecu, i to domaća jela kao što su kruh s avokadom, zobene pahuljice, muffine, kruh od banane, tjesteninu od smeđe riže, curry, rižu i grah, a sve od potpuno organskih sastojaka.

Uz jedinstveni pristup prehrani, Kaytlynn i njezina obitelj njeguju "bosonogi" način života kad god je to moguće.Djeca sretno lutaja bosa po parkovima i trgovinama, osim ako su podovi prehladni. Ovakav način života, ističe, odražava njihovu želju za povezanosti s prirodom.