Megan Dowling je saznala da je trudna nakon što se razišla s partnerom. Shvatila je da veza neće uspjeti i odlučila je sama odgajati dijete. Ali to što je trudna ne znači da ne može imati dečka. Stoga je ova 24-godišnjakinja otvorila profil na dating aplikaciji i počela upoznavati potencijalne partnere.

"Na mom profilu nema niti jedne fotografije cijelog tijela. Sve samo moje lice“, objasnila je u videu koji je objavila na TikToku i dodala kako je u opisu profila spomenula da ima djecu. S jednim dečkom je razgovarala otprilike 40 minuta, a zatim ju je pitao za djecu. „Na kraju je rekao: ‘Vidim da imaš djecu. Koliko godina imaju?’. Sjedila sam nekih 10 minuta hiperventilirajući”, kaže i dodaje kako mu je naposlijetku ipak odgovorila na pitanje.

"Znam da je ovo vjerojatno jako čudno i nekonvencionalno i potpuno razumijem ako te više ne zanimam. Ali zapravo sam trudna. Očito nisam s ocem djeteta. Jednostavno testiram vode online datinga, što je čudno, potpuno sam svjesna toga", objasnila je. On je iznenađujuće pozitivno reagirao na njezinu priču. “Otvorenog sam uma, Megan svaka čast! To je blagoslov", napisao je muškarac i otkrio da i sam s bivšom partnericom ima dva sina.

No bilo je i drugačijih reakcija. “Znali su mi grubo odgovoriti, a neki muškarci su i postavljali pitanja od kojih mi je bilo neugodno”, kaže. Naposlijetku je otkrila kako već dva mjeseca ima novog dečka i kako se priprema za dolazak kćeri. Video su komentirale i druge trudnice koje su trenutačno single i pokušavaju pronaći novog partnera. Svaka od njih je podijelila svoja zanimljiva iskustva.