Supatra "Nat" Sasuphan iz Tajlanda rođena je 1999. i odmah po dolasku na svijet neugodno je iznenadila i osoblje bolnice i roditelje. Naime, ova djevojka je rođena s dlakama po cijelom tijelu – simptomi su to Ambrasovog sindroma, rijetke i nasljedne genetske malformacije koju uzrokuje prekovremena aktivnost folikula. Od srednjeg vijeka do danas zabilježeno je svega 50 takvih slučajeva.

“Nismo imali pojma da će ovako izgledati. Na ultrazvuku mi je već prije rođenja rečeno da izgleda dlakavo, no mislili smo da je to normalna kosa. Kada mi ju je nakon carskog reza babica donijela, šokirala sam se. Prvo sam plakala, no ipak je to naše dijete i brzo smo se s tim pomirili", otkrila je majka Somphon.

Budući da je Ambras sindrom neizlječiv i otporan na tehnike kao što su lasersko uklanjanje dlaka ili bilo koji tretman koji usporava njihov rast, djevojčica se morala pomiriti sa svojm izgledom. No nije bilo lako, u školi je trpjela maltretiranje vršnjaka koji su ju nazivali vukodlakom i majmunom. No nisu svi bili tako okrutni pa je Nat s vremenom pronašla prijatelje. "Ne osjećam se drugačije od bilo koga drugog, a imam puno prijatelja u školi. To što sam dlakava čini me posebnom", rekla je jednom prilikom djevojka koja je 2010. završila u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najdlakavija tinejdžerica.

Početkom 2018. objavljeno je da je sada sretno udana, a na fotografiji na kojoj pozira sa suprugom vidljivo je da više nema dlake. No njezin je otac otkrio kako one nisu nestale, već se Nat redovito brije.