"Dobrodošla na svijet, naša slatka djevojčice. Upoznajte Elodie Mae Book. Rođena je 8. kolovoza 2023.", napisala je 50-godišnja Sanela Diana Jenkins kraj fotografije snimljene u rodilištu.

Poudzetnica rodom iz Bosne i Hercegovine, koja je donedavno u SAD-u snimala reality show “Real Housewives of Beverly Hills”, i njezin 16 godina mlađi suprug, glazbenik Asher Monroe, dobili su drugo dijete. Prije dvije godine na svijet je stigla njihova starija kćer Eliyanah.

No za razliku od te trudnoće, ova je bila rizična zbog čega je morala prekinuti i snimanje reality showa. „Mnogi od vas znaju da Asher i ja očekujemo drugo dijete kasnije ove godine. Također znate da se zbog mnogih čimbenika ova trudnoća smatra visokorizičnom i liječnik je savjetovao mirovanje“, objavila je početkom godine.


Diana iz 10 godina dugog braka s bogatim britanskim bankarom Rogerom Jenkinsom ima i dvoje starije djece – 22-godišnjeg sina Innisa i 19-godišnju kćer Eneyu. Supružnici su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, on joj je čak ostavio polovicu svog imetka - 150 milijuna dolara.

"Hoće li uzeti polovicu mog novca? Naravno. Bez nje ne bih imao uspjeh koji sam imao. Volim Dianu i divim joj se kao majci, poslovnoj ženi i nekome tko je bio brilijantna žena. Nastavili smo dalje i izuzetno smo zadovoljni svome što imamo u našim životima. Dajana će uvijek biti veoma sretan dio mog života", rekao je Roger tada za svjetske medije.