'Travise, trudna sam!', pisalo je na natpisu koji je reality zvijezda Kourtney Kardashian nosila u backstageu na koncertu benda svog supruga, Blink 182, u Los Angelesu. Čim je to vidio Travis Barker je otišao s pozornice kako bi ju zagrlio i poljubio. 

Par, koji se vjenčao u svibnju prošle godine, otvoreno je govorio o svojoj želji da imaju zajedničko dijete - ali njihov put do toga nije bio nimalo lagan. Kourtney je prije početka veze s Travisom zamrznula svoje jajne stanice tako da se par nakon neuspjeha da začnu prirodnim putem odlučio za IVF postupak. No niti to nije bilo uspješno. Nakon odmrzavanja, većina njezinih jajnih stanica bila je neupotrebljiva i nije rezultirala niti jednim embrijem. Pokušali su ponovno no lijekovi koje je uzimala utjecali su na njezino psihičko i fizičko zdravlje. „Lijekovi koje sam koristila doveli su me u menopauzu. Pala sam i u depresiju. Imam sve na svijetu i trebala bih biti sretna, ali osjećala sam se čudno, nimalo nalik sebi. Te promjene raspoloženja i hormoni, kao da sam pola vremena bila luđakinja. Tako smo žarko željeli dijete, jer smo htjeli nešto stvoriti zajedno“, ispričala je tada i otkrila da su lijekovi, među ostalim, utjecali i na njezinu težinu.

Naposlijetku su odustali od postupka, izjavili da je sve u Božjim rukama i odlučili pokušati ponovno prirodnim putem. Ali opet uz malu pomoć moderne medicine i drugih alternativnih metoda. Jedna od njih je ayurvedska metoda detoksikacije Panchakarma - 3000 godina stara praksa koja će ukloniti 'toksine iz tkiva', kako je objasnila Kourtney. Neke detalje su otkrili u reality show „The Kardashians“ pa smo tako vidjeli da se Travis tjedan dana morao suzdržavati od seksa i tjelovježbe. Liječnik koji je pregledao Travisovu spermu zaključio je da je „odlične kvalitete“ i poticao je Kourtney da ju ispija četiri puta tjedno.

Untitled.png
Hulu 

Sedam dana zaredom odlazili su na spa tretmane u trajanju od četiri sata, a Kourtney se odlučila i za vaginalnu parnu kupku. Naime, na tretmanu žena sjedi gola nad kipućom vodom ispunjenom ljekovitim biljem, a para odlazi u vaginu. Koliko je to učinkovito nije poznato, a liječnici upozoravaju i da bi moglo biti opasno za zdravlje.

Untitled 1.jpg
Hulu 

Kourtney je to četvrta trudnoća, s bivšim partnerom Scottom Disickom ima troje djece, 13-godišnjeg Masona, desetogodišnju Penelope i osmogodišnjeg Reigna, dok bubnjar Travis s bivšom suprugom Shannom Moakler ima dvoje, 19-godišnjeg Landona i 17-godišnju Alabamu.

profimedia-0399974096.jpg
Profimedia Kourtney snimljena sa svojom i Travis sa svojom djecom