Na ljeto 2018. fotografkinja za vjenčanja Mofe Bamuyiwa koja živi u Lagosu u Nigeriji, na svojoj je stranici objavila niz fotografija predivne petogodišnje djevojčice. One su brzo obišle svijet i otkriveno je da je riječ o malenoj Nigerijki Jare Ijalana koja je tada imala svega 5 godina. Gotovo svi su komentirali njezinu nevjerovatnu ljepotu i ubrzo je zaradila titulu „najljepše djevojčice na svijetu“ koju je do tada nosila francuskinja Thylane Blondeau.

Njezina je majka odmah otvorila Instagram stranicu The J3 Sisters na kojoj je počela objavljivati fotografije Jare i njezinih sestara, dvije godine starije Jomi i pet godina starije Jobe. Danas ih ondje prati gotovo 200 tisuća ljudi. Svi su očekivali da će Jare dobiti međunarodni modni ugovor te da će njezin potencijal iskoristiti brojni brendovi.

No njezin najveći modni posao do sada je bilo snimanje za modni brend Princess Ford Haut Couture 2018. godine. Iako je danas 10-godišnja Jare i dalje zvijezda u svojoj zemlji, svjetski modni uspjeh nije ostvarila, a kako je nedavno rekla danas ju najviše zanimaju balet, čitanje knjiga i sviranje klavira.