U dugogodišnjem braku sa suprugom Aleksandrom glazbenik Zdravko Čolić dobio je dvije kćeri Unu i Laru, koje je dugo godina uspio sačuvati od bliceva fotoaparata. Obje su danas gotovo odrasle djevojke. Mlađa Lara slavi 17. rođendan, a njezina starija sestra Una će u listopadu navršiti 22 godine.

Na pitanje kakav je otac Zdravko odgovara da je poprilično tolerantan i nije strog. “Moja je žena puno stroža. Trudimo se postaviti im zdrave granice jer ako dobiješ više nego što treba, nema ni discipline uma ni rada. One su trenutačno posvećene školi i to im je prioritet”, rekao je jednom prilikom u razgovoru za Story i otkrio da mu se fotografije njegovih kćeri na društvenim mrežama nimalo ne sviđaju.

Osobito kada je riječ o starijoj Uni koja je zahvaljujući svom Instagram profilu često tema medijskih napisa. "Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva... Jednostavno, komunicira s ljudima, voli se slikati. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja joj ne mogu zabraniti, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kod kuće, pa onda čekaš da izradiš slike', ispričao je pjevač.

314087401_5607915052621810_7902660154553761898_n.jpg
Instagram Lara i Una poziraju zajedno