Nakon gotovo deset godina zajedničkog života Amerikanka Gabrielle Hernandez Huffman i suprug su u siječnju 2023. saznali da čekaju prvo dijete. Tim povodom Gabrielle je od supruga na dar dobila kuću. Ekstravagantnim poklonom se pohvalila u videu objavljenom na TikToku uz koji je napisala: „Djevojčice napokon imaju dom“.

Gabrielle je objasnila kako je ideju za ovaj poklon suprugu dala sama. Naime, dugo su razgovarali o tome da imaju dijete, a na pitanje kada je idealno vrijeme, poručila je suprugu da će ostati trudna samo pod jednim uvjetom – da njezina obitelj živi u kući. “Ne bi mi smetalo da prvih nekoliko mjeseci živim u stanu s bebom, ali stvarno želim dom za svoju obitelj. I on je pristao”, objasnila je.


No to nije jedina stvar kojom ju je iznenadio suprug – rekao joj je da sada može dati otkaz i uživati u ispijanju kave u Starbucksu. Iako je većina komentara bila pozitivna, našli su se i oni kojima se ovi pokloni nimalo nisu svidjeli. No Gabrielle ističe da su do sada oboje radili puno radno vrijeme i štedjeli za polog za kuću.