Reality zvijezda Kim Kardashian majka je četvero djece, desetogodišnje kćeri North, sedmogodišnjeg sina Sainta, petogodišnje kćeri Chicago i četverogodišnjeg sina Psalma, i nema toga što ne bi učinila za njih.

Pa čak niti letjela iz Los Angelesa, gdje obitelj živi, u Japan samo kako bi sa sinom pogledala prijateljsku nogometnu utakmicu Paris Saint-Germaina i Al-Nassra. Uspješna 42-godišnjakinja u Osaku je povela i prijatelja svog sina, a susret dječaka s najpopularnijim nogometašima današnjice, Cristianom Ronaldom i Neymarom, zabilježila je na Instagramu. Saint je nakon utakmice dobio Neymarov i Ronaldov dres s potpisima, a neko se vrijeme i družio sa sportašima u prostoriji unutar golemog stadiona.

Ovo nije prvi put da je Kim sa Saintom sjedila na tribinama i pratila utakmicu. Prošli petak njih su dvoje odletjeli na Floridu na utakmicu Inter Miamija i meksičkog Cruz Azula. Ondje je Saint upoznao još jednog idola, Lionela Messija, koji mu je također poklonio potpisani dres.

Čitavo ljeto odlazimo na razne utakmice. Igrala sam nogomet pet ili šest godina. Bila sam golman - i centarfor - nisam bila loša. Sviđa mi se nogomet, sretna sam što se i mom dječaku sviđa - i što možemo doći zajedno. On je jako uzbuđen i zbog toga sam i ja uzbuđena“, izjavila je Kim u razgovoru za Apple TV. 

Na pitanje ima li Saint omiljenog igrača odgovorila je da je to broj 10 Inter Miamija, odnosno Lionel Messi, i da je 'tako uzbuđen' što će ga vidjeti kako igra.