Teško je s jednim ili dvoje djece izaći na kraj, ali kako stvari funkcioniraju s petero? Mnogi roditelji koji imaju više od troje djece tvrde da je važna dobra organizacija i disciplina. Prema svemu sudeći, Cristiano je krenuo tim smjerom roditeljstva, a kad čujete kakva je sve pravila nametnuo svojoj djeci, možda ćete zaključiti da je prezahtjevan otac.

Cristiano je već nekoliko godina u vezi s Georginom Rodriguez, a s njom ima dvoje dece. Ipak, sva njegova djeca žive s njima i često putuju s njim. U jednom je dokumentarnom filmu, Georgina otkrila da Ronaldo određuje pravila odgoja i tek kad je odsutan, djeca se ponekad mogu ‘nagraditi’ pizzom ili nekim fast foodom.

Evo pravila koja je Cristiano postavio za svoju djecu:

Najstariji sin Cristiana Ronalda trenira nogomet svaki dan, i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savjetu svoga slavnog tate.

U kući Cristiana Ronaldanema mjesta za fast food. Cijela obitelj jede samo zdrave obroke, a slatkiši su nepoželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tijekom dana, a cijela obitelj redovito vježba.

Ako se djeci omakne da pojedu nešto nezdravo ili slatko, to nadoknađuju vježbanjem. U kolovozu 2016. Cristiano je objavio snimku na kojoj tada šestogodišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: ‘Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme za vježbanje’.

Obrazovanje je važno pa su sva veća djeca upisana u prestižne škole koje koštaju milijune.

Tjelesna aktivnost i pravilna prehrana nisu jedino na čemu Ronaldo inzistira, vrlo je striktan i što se tiče njhovih higijenskih navika i pristojnoga ponašanja, posebno za stolom.