Djevojčica iz Rusije, Anastasya Knyazeva, manekensku karijeru je započela kada je imala samo 2,5 godine, a nakon što joj je majka Anna 2015. otvorila Instagram profil svjetski su mediji doslovno “poludjeli” za malenom i njezinim prekrasnim plavim očima. Bila je najmlađi model ikada koji se pojavio na stranicama francuskog Voguea, a ubrzo je potpisala ugovore i s brojnim modnim, ali i ostalim brendovima.

Tako je, među ostalim, bila zaštitno lice Chobi Kidsa i Kengurua, a snimala je i za Kia Motors. Iako danas radi kao voditeljica u TV emisijama, a pojavljuje se i u filmovima, ova 12-godišnjakinja redovito izvršava školske obaveze, te pohađa satove engleskog jezika i plesa. Iznenadit će vas, ali njezina najveća strast nije moda već pjevanje, a kada odraste želi biti veterinarka.

"Moja djevojčica raste i mijenja se. Sada je počeo period „ružnog pačeta“. Primjećuje se promjena karaktera, jasni ciljevi i želje. Sada za sve ima svoje mišljenje, s kojim se moramo slagati inače će doći do „pobune na brodu“. Moramo pregovarati, objašnjavati i uvjeravati”, napisala je njezina majka ispod jedne objave.